In vizor

Fostul procuror Mihuț Mihuț vorbește la șprițuri că Ludovic Orban are la Parchetul Curții de Apel Cluj un dosar „în adormire”

Procurorul Mihuț Mihuț a fost o sculă grea în justiția clujeană. Un om al sistemului pentru care s-au făcut serioase intervenții ultima, cea mai notabilă, fiind când CSM a dispus în momentul pensionării sale prelungirea la excepțional cu încă doi ani a statutului de procuror. Acum Mihuț Mihuț se bucură în sfârșit de o pensie mai mult decât generoasă. Potrivit sursele el încasează lunar 25.000 de lei cu amendamentul că spre deosebire de alți procurori, Mihuț nu s-a pensionat la 49 de ani, ci a lucrat până la limita de vârstă a profesiei.  

Astăzi, fostul procuror Mihuț Mihuț e relaxat și la un șpriț mai scoate din tolbă câteva secrete prietenilor săi. Unul dintre ele este că Ludovic Orban are la Parchetul Curții de Apel Cluj un dosar ”în așteptare” care poate fi folosit în două feluri. Într-un fel pentru a-l ține pe Orban atent, să nu taie pensiile speciale cât timp e la conducerea PNL și doi prin posibila lui reactivare, dacă Cîțu nu va câștiga competiția.  

Vom trăi și vom vedea.  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *