Rautacisme

Fostul mare rahat cu perje al politicii clujene, Adrian Gurzău, s-a aciuat la fundul generos al primarului Pandele din Voluntari

Toţi ăştia care sunt prinşi de procurori cu corupţia în gură, se supără invariabil pe Ziar de Cluj. Ca şi cum noi i-am fi pus să ia mită, sau să facă trafic de influienţă!

Unul dintre oameni „supi”, care a făcuit acord de recunoaştere a vinovăţiei sale, admiţând că a fost corupt, este şi Adrian Gurzău, fost deputat, fost pupil al lui Emil Boc, fost pupil al lui Traian Băsescu, actual fin al penalei Elena Udrea.

După condamnare, Gurzică a primit şi obligaţia de a efectua ore în folosul comunităţii, obligaţie pe care s-a pişat cu jet, aşa cum a făcut şi cu alegătorii săi pe care i-a minţit ani de-a rândul. S-a prefăcut că le efectuează la Sala Polivalentă, unde i-o fi pus pilă Emil Boc. A primit ţidula de efectuare, fără să fi fost în mare parte prezent, iar când a fost prezent, a fost doar ca să bea cafele cu „pedelicul” pus în sinecură ca şef acolo.

Dar cum Gurzi ştie să supraliciteze când e să-şi dea singur ţeapă, fiindcă nimeni nu-i mai deschide uşa, ulterior „executării” orelor în folosul comunităţii, s-a milogit de Boc şi pentru o sinecură la Sala Polivalentă. Dar cum standardul de viaţă anterior cu care s-a obişnuit a lăsat reminiscenţe, acesta este disperat să mai caşcavalească câte ceva în plus pentru propăşirea şi bunăstarea familiei.

Cum afacerile cu videochat-ul nu mai pot fi reluate, în mod surprinzător Gurzău şi-a făcut culcuş în hogeacul primarului Pandele din Voluntari, nimeni altul decât soţul doamnei Gabriela Firea, de profesie Primar General al Capitalei.

Aici Gurzi face tot felul de comisioane pentru Echipa FC Voluntari şi, în paralel, se ocupă, cu disperare, să găsească muşterii pentru un teren foarte scump pe care îl deţine Elena Udrea, dar care nu apare în declaraţiile sale de avere, anterioare.

Noi nu am vrut să scriem acest articol decât ca să-l anunţăm că-i urăm succes la muşterii şi să nu facă ce ştie el mai bine: să supraliciteze pielea ursului din pădure!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *