Din oras

Foste glorii ale gimnasticii romanesti vor face show in Sala Polivalenta

In  urma cu doua zile Octavian Bellu, fostul antrenor coordonator al lotului olimpic feminin de gimnastica a Romaniei, a contactat reprezentantii municipalitatii pentru a organiza la Sala Polivalenta un spectacol de gala al gimnastelor de top ale Romaniei.

“Am fost sunati de catre domnul Octavian Bellu, ciudat ca a sunat pe telefonul fix, prin care ni s-a cerut sa ii comunicam o persoana si un numar de contact de la Sala Polivalenta. Deoarece ieri nu erau inca definitivate posturile executive din cadrul societatii ce administreaza Sala Polivalenta, l-am informat pe domnul Bellu ca, in cel mai scurt timp va fi contactat de catre cei din conducerea societatii. Din cate mi-a explicat doreste sa aduca nationala de gimnastica la Cluj in cadrul unui evemniment de amploare si de promovare a gimnasticii in randurile tinerilor. Mai multe  detalii nu a dorit sa imi dea. Zilele urmatoare vom putea  afla mai exact despre ce eveniment este vorba”, a  declarat Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca.

Din 15 septembrie atat Octavian Bellu, cat si Maria Bitang si-au anuntat demisiile din functiile de antrenori coordonatori ai lotului olimpic de gimnastica feminina afirmand ca nu vor insoti delegatia romana la Campionatul Mondial din China ce urmeaza sa debuteze vineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *