Din oras

Fosta șefă a procurorilor clujeni, Laura Oprean, susține azi interviul la CSM pentru funcția de prim-adjunct al procurorului general

Laura Oprean și Bogdan Licu vor susține, joi, la Consiliul Superior al Magistraturii, interviurile pentru ocuparea funcțiilor de prim-adjunct, respectiv adjunct al procurorului general al României, transmite Agerpres.

Pe 14 decembrie, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că va finaliza până pe 30 decembrie procesul de avizare a propunerilor ministrului Justiției pentru funcțiile de prim-adjunct și de adjunct al procurorului general.

„Secția pentru procurori (…) a stabilit calendarul pentru examinarea propunerilor ministrului Justiției de avizare a numirii doamnei procuror Laura Oprean și a domnului procuror Dimitrie Bogdan Licu în funcțiile de prim-adjunct și, respectiv, de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casatie si Justitie”, preciza CSM.

Conform calendarului stabilit, pe 30 decembrie vor fi transmise avizele către Ministerul Justiției.

În luna mai a.c., Laura Oprean, fost șef al DNA Cluj și procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, a fost numită oficial în funcția de prim adjunct al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru o perioadă de șase luni.

 

Foto: Gazeta de Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *