In vizor

FOSTA IUBITĂ DE SEXAGENAR ARATĂ CE BINE A AJUNS. BOMBA LUI PASZKANY NU RATEAZĂ NICIO SECUNDĂ DE BOGĂȚIE FĂRĂ SĂ O POSTEZE!

Noua iubițică a lui Arpad Paszkany vrea cu orice preț s-arate lumii că acum e mare doamnă. Din chelneriță și centralistă, acum cheltuie mii de euro și nu ratează nicio ocazie să posteze tot ce bagă-n gură! La mâncarea de la restaurantele de lux ne referim, bineînțeles! Haideți să vedeți cum e să fii amantă de milionar! Pardon, iubită cu acte-n regulă! CANCAN.RO are imagini tari.

Antonela Pătruț, originară din Călărași și mare ”patroneasă” de restaurant prin Italia, o arde numai pe lux și opulență de când se plimbă la brațul lui Arpad Paszkany. Acum Antonela nu-și mai folosește mânuțele nici să spele vase și nici să răspundă la telefon, ci ca să arunce cu banii. Banii iubitului, că ai ei…de unde?! Partea bună e că și iubi e darnic nevoie mare și îi face toate poftele fostei ispite de la Insula Iubirii. L-a ispitit de l-a îmbrobodit total, pare-se. Altfel nu ne explicăm cum sparge bani cu nemiluita pentru poftele șatenei.

A salvat-o milionarul de la Cluj

Hai s-o luăm cu începutul și să analizăm imaginile postate. Credeți-ne, avem ce, căci Antonela postează din sculare până-n culcare. Face poză la absolut orice, să moară dușmanii de ciudă, dom’le! Să vadă urmăritorii c-a ajuns ceva-n viață și nu mai stă să spele vase prin Italia și nici să se milogească pe la ușile televiziunilor. V-am zis deja c-a fost și pe la Insulă, unde a dormit în post, și pe la Chefi, unde a gătit pateu, și pe la Acces Direct, unde cică se iubea cu nepotul Mariei Câmpina. Orice să devină și ea nițel cunoscută ca să ajungă sus! S-a rugat de toată lumea s-o bage puțin în seamă, dar faima s-a ferit de ea ca dracul de tămâie. Acum, nu mai e nevoie să stea-n genunchi, să se roage în stânga și-n dreapta, că și-a atins scopul în viață! Noroc c-a salvat-o Arpad, că mâine, poimâine o vedeam și pe la Cartoon Network!

Mimoza lui Paszkany pozează tot ce prinde

Ajunsă în Dubai, probabil pentru prima dată la cât de mult postează, Antonela pare c-a intrat în fibrilații d-alea mari să fotografieze tot ce prinde! Mai întâi, Arpad Paszkany a plimbat-o pe mimoză cu elicopterul, iar mimoza, prezentă la datorie, a postat pe story. Vorba aia, la ce bun un zbor cu elicopterul dacă nu mor invidioasele de ciudă?! Ba mai mult, ca să se tăvălească dușmanii de oftică, Anto a adăugat o descriere pe măsură: ”Când nu iei chef să iei mașina…”! Ce să mai, fițe și figuri de nota 10! Nu ne mai place cu autobuzul! Faza și mai amuzantă este că, în fotografia postată, Anto și-a editat doar fața ei, semn că Arpad e frumușel și fără filtre. Oricum, frumusețea vine din interior. Din interioul portofelului!

O înțelegem pe Anto! De la spălat vase prin Italia, acum a ajuns să mănânce în restaurante cu stea Michelin. Ăsta da progres, băi nene! Până aflăm care i-a fost rețeta succesului, vă spunem altceva! Arpad și-a dus oportunista la un restaurant de lux, situat în incinta faimosului hotel Burj Al Arab, unde o porție de 50g de icre Beluga Imperial costă peste 3.300 ron! Bineînțeles, mimoza a pozat, apoi a mâncat!

După ce-a lins tot din farfurie, Anto s-a plimbat și cu Rolls-ul! Doar nu credeați că nu ne-a arătat și asta! Sigur că și-a făcut un selfie rapid, extrem de editat, așa cum și-o arde ea pe Instagram. Călărășeanca s-a întors pe toate părțile doar, doar să vedem faimosul ”RR” de la Rolls Royce. Prima dată în Rolls, Anto, este? Te-am ghicit și de această dată!

Mica Cenușăreasă și-a găsit pantofii, iubi a cotizat cu miile de euro

După ce i-a umplut stomacul la restaurantul cu stele Michelin și-a plimbat-o cu Rolls-ul, Arpad a continuat răsfățul pentru micuța țărăncuță. Cum se putea încheia o zi mai bine dacă nu la o sesiune de shopping în Dubai Mall? Mica Cenușăreasă și-a găsit și pantofii, ce credeți?! Doar că nici Cenușăresele nu mai sunt ce-au fost cândva, iar acum și-o ard doar cu Jimmy Choo în picioare! Fosta ispită și-a filmat pantofii și i-a postat în secunda doi pe rețelele sociale. Deși a fost chelneriță și centralistă, Anto are gusturi fine, dom’le! Pantofii aleși costă 1700 de euro. Ne întrebăm câte vase ar fi spălat în trecut pentru această sumă! Noroc c-a scos-o Arpad în lume acum!

Ca să fie totuși sigură, sigură că invidioasele își smulg părul din cap, iubita lui Arpad Paszkany a mai postat o pereche! Să se vadă bogăția, să vadă toți cât o răsfață milionarul care-i putea fi și tată. De data aceasta, Anto a postat o pereche de René Caovilla, de 1350 de euro! Altfel îți miști picioarele de gazelă într-o pereche de pantofi de brand. Mă rog, noroc că ea nu merge prea des pe jos și alege private jet-ul!

 

Pe lângă elicopter, Anto mai călătoreşte şi cu un BOMBARDIER Global 7500, cel mai mare private jet din lume. Preţul de pornire al avionului este de 68.000.000€, o sumă uriaşă chiar şi pentru milionarul ei, care a ales doar să îl închirieze de la VistaJet, o companie care deţine 15 astfel de aeronave în flotă! Dar ce nu ar face Paszkany ca să îi aducă zâmbetul pe buze mai tinerei sale iubite…

Sursa: cancan.ro