In vizor

Fost participant la MasterChef, pasager în avionul cu care CFR a venit la București, face acuze grave: „Unii nu purtau măști. Au 11 cazuri, iar eu am familie. Nenorociților!”

CFR Cluj a fost amenințată cu judecata de una dintre persoanele aflate în avionul ce transporta week-end-ul trecut echipa la București pentru derby-ul cu FCSB, meci amânat între timp. Paul Siserman, fost concurent la MasterChef, a dezvăluit pe pagina sa de Facebook amănunte incredibile care s-ar fi petrecut în avion. 

CFR Cluj a ajuns în doar câteva zile la 11 cazuri de coronavirus la nivelul întregii echipe.Cele 11 cazuri de coronavirus de la CFR: mijlcocașii Adi Păun și Damjan Djokovic, portarul Grzegorz Sandomierski, antrenorul secund Costin Curelea, preparatorul fizic Cristian Dragotă, antrenorul de portari Cristian Moldovan, goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean, mijlocașii Claudiu Petrila și Cătălin Golofca, preparatorul Bogdan Aldea și kinetoterapeutul Radu Pralea! 

CFR Cluj n-a închiriat un charter pentru partida de la București, ci a ales să facă deplasarea cu o cursă de linie. În timpul zborului, staff-ul și jucătorii celor de la CFR Cluj ar fi dat dovadă de un comportament neglijent, având în vedere riscurile cauzate de pandemia de coronavirus. 

La acel moment, nu se știa de apariția vreunui caz de COVID-19 în cadrul echipei, situația lui Adi Păun fiind depistată cu câteva ore înaintea partidei cu FCSB.

GSP.ro a luat legătura în această dimineață cu Paul Siserman, care a oferit noi informații despre evenimentele care s-ar fi petrecut vinerea trecută în avion. Acesta l-a identificat pe maseurul Iosif Mureșan printre persoanele care ar fi încălcat în mod evident restricțiile în avion.  

Eu nu-i cunosc pe acești băieți, nu sunt microbist. Dar m-a deranjat faptul că nu respectau regulile, iar eu am familie acasă și acum văd că 11 dintre ei au Covid. Au venit cu autocarul până la intrarea în aeroport și vă spun clar că nu aveau măști în autocar. Le puneau abia după ce coborau, dar aia e treaba lor internă. Deranjant e că în aeroport, unii nu purtau deloc sau purtau măștile aiurea. Un jucător tânăr, sub 1,80 metri și zic asta pentru că aia e înălțimea mea, cu părul blond sau platinat și mai lung, avea masca agățată doar de o ureche, cealaltă parte atârna. Alți doi jucători aveau masca sub gură la coada de la check-in. Mai erau niște oficiali mai în vârstă și ei nu respectau evident regulile. Unul dintre ei era foarte verbal, își dăduse masca jos și vorbea despre o beție, cred. În avion, acest tip mai în vârstă (n.red. – Siserman l-a identificat pe unul dintre membrii staffului tehnic, în pozele trimise de reporterii Gazetei, este vorba despre Iosif Mureșan, maseurul lui CFR, tatăl fundașului Andrei Mureșan, ex-CFR) a stat chiar în fața mea. Râdea cu un altul despre niște cartonașe roșii, nu am înțeles exact, dar spunea ceva de genul: “Iar te-a prins Petrescu?! Cât mai e un cartonaș roșu?”. Primii jucători erau în avion la două scaune distanță de mine. Întrebarea mea pentru ei este dacă din ceilalți 150 de pasageri erau unii bolnavi, ei riscau să piardă campionatul nerespectând regulile?! Stând cu măștile așa cum stăteau puteau să ia virusul din avion” – Paul Siserman, pentru GSP.ro. 

Paul Siserman, fost concurent la MasterChef, a dezvăluit pe pagina sa de Facebook amănunte incredibile care s-ar fi petrecut în avion. Iată relatarea clujeanului Paul Siserman, una în care folosește un limbaj violent la adresa CFR-ului:

17/07/20 ora 17:45.
Echipa CFR în aeroport Cluj-Napoca.
Zbor Cluj-București. (Blue Air 18:40)
Unii cu masca alți fără sau purtata necorespunzător .
Nu trec de nici un control individual, ci cu toți în grup.
(se pot cere camerele de la aeroport)
În avion, unii dintre ei poarta masca corect și stau la locurile lor alții sunt glumeți și poarta masca total necorespunzător sau sub barbă.

2)Știrile de la ora 19:00 20/07/2020: „La centrul de antrenament de la Mogoșoaia unde se antrenează CFR au fost depistați inca 5 jucători cu covid „

MA NENOROCIȚILOR !!!!
MA GUNOAIELOR!!
ADICĂ VOI LA BANII VOSTRII, CÂND ȘTIȚI CA URMEAZĂ SA CĂLĂTORIȚI CU ÎNCĂ 150 DE PERSOANE SI MAI ȘTIȚI CA AVEȚI DEJA ÎN ECHIPA Un COLEG INFECTAT….
NU VA FACEȚI UN TEST….
DECÂT CEL OBLIGATORIU ÎNAINTE DE O PARTIDA??????

MAINE MA DUC SI ÎMI FAC SI EU TESTUL!!!
DACĂ IESE POZITIV JUR CA VA DAU ÎN JUDECATA!!!!
ART 352 cod penal
(1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este săvârșită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la o lună la 6 luni sau amenda.

SPER SA FACĂ ACELAȘI LUCRU TOȚI CĂLĂTORII DIN ACEL ZBOR, INCLUS ECHIPAJUL!!!” – Paul Siserman, pe contul său de Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *