PubliNews

Fortech lansează un centru operațional în Brașov

Fortech, o companie de software outsourcing cu sediul central în Cluj-Napoca și-a extins activitatea în Brașov. După Iași și Oradea, Brașov este al patrulea birou regional pe care compania l-a deschis în ultimii 3 ani. Acesta este amplasat înCoresi Business Park

Fortech, companie cu capital 100% românesc și peste 15 ani de experiență în dezvoltarea de software și-a extins operațiunile în Brașov. Cu o echipă de peste x de ingineri, Fortech furnizează o paletă completă de servicii software, cu precădere piețelor din SUA și Europa de Vest, portofoliul firmei înglobând 200 de clienți la finele lui 2018.

La Brașov echipa este în creștere și în formare continuă. Momentan în spațiul de peste 800 mp închiriat în Coresi Business Park își derulează activitatea peste 10 programatori și testeri. Pânăla finalul anului, compania previzionează o triplare a numărului de angajați și colaboratori.

“Competiția pe piața serviciilor de IT devine tot mai intensă. Elementul diferențiator pentru noi continuă să fie calitatea coduluidezvoltat de echipele noastre. La ora actuală, Brașov este considerat un oraș magnet, care atrage profesioniști, împărțindlocul patru cu Iași în topul orașelor din România prielnicedezvoltării industriei IT. Decizia deschiderii unui nou birouFortech în Brașov a fost un pas firesc și susține tendința de creștere a companiei din ultimii ani“, a declarat Călin Văduva, CEO Fortech.

Anul 2018 a însemnat pentru companie o nouă etapă de creștere. Cu o cifră de afaceri de 28.5 milioane euro, cu 24% mai mare decât situația anului precedent, Fortech a fost inclusă în topul celormai antreprenoriale companii de software din România de cătreEY România.

Capacitatea centrelor operaționale din Cluj, Iași și Oradea s-a îmbunătățit cu 30% față de anul trecut. Compania a avut un ritm de creștere de aproximativ 16 persoane, pe lună.

Peste 80 de membri ai comunității de IT din Brasov, invitați șicolaboratori Fortech s-au alăturat evenimentului de inaugurare acentrului regional din Orașul Coroanei. Timp de trei ore, participanții s-au bucurat de momentele în care au cunoscut echipaFortech și și-au lărgit orizontul cunoștințelor prin sesiunile tehnicesusținute de invitații speciali. Vlad Mihalcea, cunoscut speaker încomunitatea Java și autor, a abordat un subiect care a captatinteresul pasionaților de noile tehnologii.

“Primele interacțiuni cu brașovenii ne-au încărcat cu entuziasm șienergie. Ne dorim să contribuim la creșterea comunității de profesioniști din regiune prin proiectele pe care le vom aduce, prinevenimentele tehnice pe care le planificăm, dar și prin expertizatehnică pe care o deținem și suntem mai mult decât dornici să o împărtășim”, a concluzionat Aurelian Maga, site Manager Fortechîn Brașov.

Despre Fortech

Fortech este o companie românească de servicii software, cu sediul în Cluj-Napoca. Cu un număr de peste 700 de angajați și colaboratori, Fortech este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii software din regiune, recunoscută în mod repetat în topul Deloitte ce clasează companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa Centrală și de Est.

Fortech oferă o gamă completă de servicii software la comandă, acoperind întregul ciclu de viață al aplicațiilor software. Modelul de afaceri al companiei este de a dezvolta parteneriate nearshore dedicate, construind echipe pentru nevoile pe termen lung ale clienților. Din 2003, două sute de clienți au ales Fortech ca partenerul lor de dezvoltare software, printre care T-Systems, Swisscom, Symantec, Pfizer si Renault.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *