In vizor

Focarul de coronavirus din Sălicea se extinde: alte trei persoane au fost depistate pozitiv

Alte trei persoane din Sălicea, comuna Ciurila au fost infectate cu COVID-19, printre care și un copil. Mai exact este vorba despre două persoane de vârsta a treia și un copil, toți fiind în autoizolare sub atenta observație a poliției, precum și a DSP Cluj. 

De asemenea, cele trei persoane testate pozitiv la începutul săptămânii au fost internate, iar familiile acestora se aflau în autoizolare.

”Din păcate, am fost sesizat cu privire la apariția unor trei cazuri noi de persoane infectate cu Covid-19, în satul Sălicea. Printre acestea se numără două persoane în vârstă și un copil. Cei trei sunt sub asistență medicală, iar familiile acestora se află în autoizolare sub atenta observație a poliției, precum și a DSP Cluj. Recomand ferm ca fiecare dintre noi să ne protejăm intens, respectând toate recomandările specialiștilor și să evităm pe cât de mult posibil contactul cu alte persoane. Am încredere că cetățenii comunei noastre vor trata această situație cu maximă responsabilitate și că vom reuși să trecem cu bine peste aceste vremuri grele!”, a explicat primarul comunei Ciurila, Cristinel Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *