In vizor

Florin Stamatian, cel mai "instarit" membru CA de la Cluj Arena: a avut venituri lunare de aproape 4.000 de euro anul trecut

Scris de 899

Cel mai “avut” membru al Consiliului de Administratie de la Cluj Arena este Florin Stamatian. Medicul a castigat, anul trecut, aproape 4.000 de euro lunar numai din salarii, la care s-au adaugat dividende de peste 200.000 de lei de la cabinetul sau privat de obstetrica-ginecologie. In acelasi timp, Radu Ratiu, directorul de la Cluj Arena a incasat, de aici, un salariu lunar de aproape 6.000 de lei.

6.000 de lei, salariul de director la Cluj Arena

Radu Ratiu, directorul Cluj Arena SA, are nu mai putin de patru terenuri agricole si doua in intravilan. De anul trecut, are si o casa, impreuna cu sotia lui, de 374 de metri patrati. El mai detine jumatate dintr-un spaiu comercial, situat in Cluj-Napoca.
De la Cluj Arena, a incasat anul trecut aproape 71.000 de lei, adica un salariu mediu de aproape 6.000 de lei pe luna.

El mai este membru in Consiliul de Administratie la Aeroportul International si a incasat de aici o indemnizatie de 7.608 lei, la care s-a adaugat si indemnizatia de consilier local, de peste 8.000 de lei. Tot anul trecut, a incasat 6.000 de lei din chirii.

Radu Sporis, presedintele Consiliului de Administratie al Cluj Arena, a adunat, anul trecut, venituri de 10.000 de euro, din mai multe surse de finantare. Peste 22.500 de lei a castigat pentru functia de consilier al presedintelui CJ Cluj. El a fost, pana in 28 aprilie, membru al cabinetului fostului presedinte al CJ Cluj, Horea Uioreanu. Sporis si-a dat, insa, demisia din aceasta functie, iar dupa arestarea lui Uioreanu si-a dat demisia si din PNL.

Sporis a ramas, insa, presedintele CA la Cluj Arena SA, de unde a incasat, anul trecut, o indemnizatie lunara de 7608 lei. El a mai castigat aproape 13.000 de lei pentru activitatea de expert intr-un proiect POSDRU, “Skills for Job”, implementat de AJOFM Cluj.

Sporis a mai vandut un teren anul trecut, cu 6.000 de lei. El detine un Opel si o autoutilitara Mitsubishi, si doua terenuri in intravilan, impreuna cu sotia sa.

De departe, insa, cel mai instarit membru al Consiliului de Administratie de la Cluj Arena este medicul Florin Stamatian. Potrivit ultimei declaratii de avere, el a avut venituri de 203.000 de lei anul trecut, adica un venit mediu lunar de peste 3.700 de euro. Cei mai multi bani au fost castigati de Stamatian de la UMF Cluj-Napoca, unde este profesor universitar – 121.000 de lei. De la Spitalul Clinic Judetean, unde este medic primar, a castigat peste 35.000 de lei, iar pentru activitatea de director de proiect, a mai incasat aproape 20.000 de lei. El a mai castigat tot atat de la Academia de Stiinte Medicale, unde este membru, iar de la Cluj Arena a avut o indemnizatie de 7.600 de lei.

Florin Stamatian a mai incasat dividente pentru 2013, de 203.000 de lei, de la SC Hathor SRL, cabinetul sau privat de obstretica si ginecologie.

Potrivit declaratiei sale de avere, acesta detine tablouri si icoane in valoare de 20.000 de euro, bijuterii evaluate la 18.000 de euro, si are in garaj un Peugeot 206 si un BMW X3. El mai are in proprietate o casa, impreuna cu sotia, si un teren intravilan aferent, de 1.000 de metri patrati.

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours Eveniment
  ROMÂNIA EDUCATĂ: UBB Cluj-Napoca este singura universitate din România în prestigiosul clasament Shanghai. Ungaria are 4, Polonia 11!
 • Acum 6 hours Straineze
  URMEAZĂ ZILE GRELE PENTRU UDMR: Presa maghiară susține că guvernul Viktor Orban nu va mai lansa noi investiții în Transilvania în următorii doi ani
 • Acum 11 hours Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 23 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 1 day In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 1 day Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 1 day In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 2 days In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 2 days In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 2 days Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 3 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE