FOTOGRAFILA

Floreștenii își asfaltează singuri străzile. Horia Șulea este preocupat doar de proiectele de anvergură

Întrucât primarul celui mai mare sat din România este ocupat cu proiecte megalomanice, pe care le tot realizează de câțiva ani încoace, precum Centura de Sud a Floreștiului sau construcția Spitalului Regional de Urgență Cluj, locuitorii sunt nevoiți să-și poarte singuri poverile și să afalteze drumurile. 

Iată de ce ne-a atras atenția anunțul unei asociații de proprietari care s-a decis să asfalteze o suprafață de 1.500 mp. Aspect care nu poate fi decât admirat, dacă punem la socoteală faptul că primarul Șulea este ocupat cu sancționarea persoanelor ce locuiesc în satul pe care-l administrează, dar nu își achită taxele de salubrizare. Iar aceasta în condițiile în care gunoiul dă pe-afară nevoie mare în Florești, comuna cu drumuri impracticabile, dar cu un avans tehnologic de neoprit, precum internetul de mare viteză 5G.

Asemenea lui Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, care este tot mai preocupat de dezvoltarea aplicațiilor, Horia Șulea nu se mai ocupă nici el de chestiile mărunte, ci doar de proiectele de anvergură. Din câte se pare, bugetarea participativă este un eșec lamentabil, din moment ce floreștenii s-au apucat singuri de asfaltat drumurile.

 

sursa foto: s. gheorghe/facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *