Politica

Ferpar la moartea politică a lui Remus Lăpușan, țărănuș cu bojoci roz din Berindu, care a luat 3% cu Pro România și de care nu vom mai auzi niciodată

A decedat aseară din punct de vedere politic marele nostru clujean Remus Lăpușan, unul dintre cei mai importanți politicieni clujeni, care făcea umbră pământului în peisaj. Încă de acum 20 de ani Remus Lăpușan, de profesie țăran din Berindu, și-a înfipt colții de mocan în curul politicii locale dornic să sugă cât mai mulți bani, influențe și posturi fără să muncească prea mult. Cu fața lui de cărămidă concasată, Remusică a stat degeaba în Consiliul Local, apoi în funcția de șef la AJOFM, sau chiar de deputat, toate acestea datorită PSD, partid care l-a făcut din țăran un țăran cu costum.

E adevărat, a stat degeaba pentru clujeni. Pentru sine, a avut grijă să se miște, sporindu-și averea inimaginabil, sugând posturi și funcții în consilii de administrație care au adus bănet cât nu visase neamul lui de țăran din Berindu. Alungat ca o măsea nespălată din PSD, Remus Lăpușan a râgâit pentru ultima oară în spațiul public politic, preluând filiala Pro România a trădătorului Ponta cu care ținea oricum strâns legătura. Aidoma prietenului său Ponta și Remus Lăpușan a fost tare cât timp PSD i-a dat putere, când nu au mai fost în PSD au devenit amândoi niște papagali fără pene.

Este una dintre cele mai bune vești ale anului: Pro România a murit politic aseară, neintrând în Parlament. Ca o târfă ce își leapădă copilul pe stradă, Victor Ponta și-a abandonat ”proiectul” pe scările istoriei, lăsând un mesaj de kkt pe Facebook, lăsându-i pe ”prieteni” cu buza-n soare. Remus Lăpușan s-a căutat și el în pantaloni, a văzut că are votul mic de 3,3% și a sucombat glorios. Regrete eterne nu au fost. La moartea politică a acestui nesimțit nu putem decât să ne bucurăm sincer că Clujul s-a mai curățat de o buruiană. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *