Eveniment

Femeie tâlhărită în plină stradă la Gherla. Hoții au plecat cu o mică avere

Polițiștii din Gherla au reținut pentru 24 de ore, două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, respectiv un bărbat în vârstă de 32 de ani și o tânără în vârstă de 20 de ani, ambii din județul Mureș.

”În fapt, în cursul zilei de 13 octombrie, în jurul orei 14.45, în timp ce se aflau pe Aleea Brazilor din municipiul Gherla, bărbatul ajutat de tânără, ar fi agresat fizic o  femeie, iar ulterior i-ar fi sustras poșeta în care se afla suma de aproximativ 3.000 de lei. Cei doi au fost identificați în scurt timp de către polițiști în municipiul Gherla, iar în urma controlului corporal efectuat asupra acestora, polițiștii au identificat și ridicat 3 plicuri cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. De asemenea, în cauză au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară la locuințele acestora, unde au fost identificate și ridicate bunuri de interes”, transmite IPJ Cluj.

Ca urmare a probatoriului administrat pe numele lor a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind depuși într-un Centru de Reținere și Arestare Prevenitivă.