PubliNews

Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi

Scris de 461
vivo

De câte ori nu te-ai gândit că îți lipseste inspirația? Ei, bine, primăvara e plină de inspirație la VIVO!

În luna martie sunt sărbătorite femeile la prima sesiune VIVO! Talks – Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi. Garantat, va fi o duminică plină de inspirație pe 26 martie, începând cu orele 15:00.

Sunt aduse împreună șase povești diferite din domenii de activitate pline de provocări, într-o discuție moderată de Ioana Botezan, personalitate radio și realizator de podcasturi cu peste 10 ani de experiență în radio și televiziune.

Alături de Ioana, va urca pe scenă Olga Vușcan, fotograf de familie și membru fondator al comunității Family Portrait Academy.

Pasionată de mică de prăjituri, Ioana Crișan are un loc special în inimă pentru desertul franțuzesc macarons și vine să ne povestească despre evoluția ei în această aventură dulce și colorată.

În timp ce este Consultant Business într-o multinațională, Dana Suărășan nu a renunțat la visul ei din copilărie de a fi designer vestimentar. Astăzi, Dana inspiră nenumărate femei să se exprime prin haine, să fie puternice și feminine în același timp.

Pentru orice sfaturi legate de styling, personal shopping și de curățare a garderobei, Blandiana Horațiu este persoana potrivită, scopul ei fiind “Să te fac să arăți cât mai bine!”. Abia așteptăm să ne inspirăm din sfaturile ei, dar și să descoperim recomandările pentru ținute wow în noul sezon.

Pe lista de femei care ne inspiră, Bianca Mereuță, fondator al comunității “Ce le citim copiilor” și creator al editurii Signatura, vine la VIVO! Talks să povestească despre provocarea pe care o reprezintă cea mai importantă comunitate națională de îndrumare, studiu, promovare și dăruire de carte, dar și despre celelalte proiecte educaționale pe care le desfășoară.

Strateg de brand și scriitoare, dar poetă când nu știe nimeni, Alexandra Crăciun este cunoscută pentru faptul că dă viață și energie fiecărui brand cu care lucrează și vine la VIVO! Talks să inspire cu pasiunea ei.
Încheiem o duminică plină de inspiație cu o sesiune de networking, unde cei prezenți vor avea ocazia să discute direct cu invitatele și se vor bucura de surprize.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 13 hours Politica
  ARUNCAREA ÎN DERIZORIU A ÎNVĂȚĂMÂNTULUI: Examenele orale de la Bacalaureat se echivalează cu notele din timpul liceului – prevede un proiect de Ordonanță de Urgență publicat de Ministerul Educației, în contextul celor mai mari proteste ale profesorilor în ultimii 18 ani
 • Acum 13 hours Justitie
  ROMÂNIA EȘUATĂ: O femeie al cărei copil de 12 ani a fost ucis la Revoluția din 1989 și-a dat foc în Poiana Brașov în semn de protest față de tergiversarea dosarului Revoluției. Poliția și procuratura au tăcut două săptămâni
 • Acum 15 hours Politica
  SOLDĂŢEL DISCIPLINAT AL PARTIDULUI: Boc îi ceartă pe profesorii greviști și ia partea puterii, care se dovedește zilnic incapabilă: ”Nu putem sacrifica aceste generații”. E, să fi fost altcineva la guvernare, ce discurs fulminant ar fi avut Maestrul!
 • Acum 16 hours PubliNews
  Educație și distracție la Iulius Mall Cluj: workshopuri pentru părinți și copii cu mentori de la școala Solis
 • Acum 16 hours Eveniment
  Ce vor solicita sindicatele din educație la Guvern: ”Îi transmitem și lui Iohannis că noi rezistăm”
 • Acum 16 hours Politica
  Președintele Iohannis ar fi avut o întâlnire ”decisivă” cu Ciucă și Ciolacu: Rotativa se face săptămâna viitoare pentru a evita criza de timp
 • Acum 17 hours Rautacisme
  Pe unde, Maestre, printre gropile de la metrou, OSĂ se facă culoar de transport public din Mănăștur până în Mărăști?
 • Acum 17 hours Rautacisme
  Emil Boc, primarul care le știe pe toate, numai administrație nu prea: De la ”Ioan Sabău nu pleacă nicăieri”, la ”felicitări noului antrenor”
 • Acum 18 hours In vizor
  Poliția Locală folosește semnalele acustice și luminoase în mod ilegal. ”Poliţia Locală încearcă din păcate să copieze Poliţia Română şi nu este de bun augur pentru că se ajunge la confuzii”
 • Acum 19 hours Eveniment
  A 12-a zi de grevă a profesorilor, nu e al 12-lea ceas și pentru Guvern și locatarul de la Cotroceni: Un nou miting de protest al profesorilor, la Guvern și la Cotroceni
 • Acum 19 hours Eveniment
  Grav accident de circulație pe DN1 E60, în Izvoru Crișului, județul Cluj. Un bărbat a rămas încarcerat, minoră consultată de echipajul SMURD
 • Acum 21 hours In vizor
  Pentru cine ar fi dispusă Ligia Deca, ministrul Educației, să facă pârnaie? Conform Legii Dialogului social, nr 367/2022, art 159. alin 2. ”Angajatorul nu poate încadra personal care să îi înlocuiască pe cei aflați în grevă”. Prin urmare, situația școlară la disciplina profesorilor aflați în grevă, NU POATE FI ÎNCHEIATĂ, decât ILEGAL
 • Acum 21 hours Din oras
  DONEAZĂ pentru Centrul Comunitar KHETANE de la Pata Rât! Împreună putem șterge pata de pe obrazul Clujului!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE