PubliNews

Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi

vivo

De câte ori nu te-ai gândit că îți lipseste inspirația? Ei, bine, primăvara e plină de inspirație la VIVO!

În luna martie sunt sărbătorite femeile la prima sesiune VIVO! Talks – Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi. Garantat, va fi o duminică plină de inspirație pe 26 martie, începând cu orele 15:00.

Sunt aduse împreună șase povești diferite din domenii de activitate pline de provocări, într-o discuție moderată de Ioana Botezan, personalitate radio și realizator de podcasturi cu peste 10 ani de experiență în radio și televiziune.

Alături de Ioana, va urca pe scenă Olga Vușcan, fotograf de familie și membru fondator al comunității Family Portrait Academy.

Pasionată de mică de prăjituri, Ioana Crișan are un loc special în inimă pentru desertul franțuzesc macarons și vine să ne povestească despre evoluția ei în această aventură dulce și colorată.

În timp ce este Consultant Business într-o multinațională, Dana Suărășan nu a renunțat la visul ei din copilărie de a fi designer vestimentar. Astăzi, Dana inspiră nenumărate femei să se exprime prin haine, să fie puternice și feminine în același timp.

Pentru orice sfaturi legate de styling, personal shopping și de curățare a garderobei, Blandiana Horațiu este persoana potrivită, scopul ei fiind “Să te fac să arăți cât mai bine!”. Abia așteptăm să ne inspirăm din sfaturile ei, dar și să descoperim recomandările pentru ținute wow în noul sezon.

Pe lista de femei care ne inspiră, Bianca Mereuță, fondator al comunității „Ce le citim copiilor” și creator al editurii Signatura, vine la VIVO! Talks să povestească despre provocarea pe care o reprezintă cea mai importantă comunitate națională de îndrumare, studiu, promovare și dăruire de carte, dar și despre celelalte proiecte educaționale pe care le desfășoară.

Strateg de brand și scriitoare, dar poetă când nu știe nimeni, Alexandra Crăciun este cunoscută pentru faptul că dă viață și energie fiecărui brand cu care lucrează și vine la VIVO! Talks să inspire cu pasiunea ei.
Încheiem o duminică plină de inspiație cu o sesiune de networking, unde cei prezenți vor avea ocazia să discute direct cu invitatele și se vor bucura de surprize.