Editorial

Felicitări fanilor și Orașului! Restul, hoții, pomanagiii, sugătorii de PR și sforarii, felicitați-vă în liniște că ați fost mai performanți ca celelalte loaze

Scris de 1739

Pute ”talentul” în fotbalul românesc fix ca în Șparlamentul României: numai guriști, curve (indiferent de sex), cățărați pe tricolor șamd.

Ca tot ce se face în România asta și e rost de ciordeală, și ”fotbal” se face cu președinți și ”patroni” de club foști bișnițari, ospătari și turnători ai miliției economice. ”Viziunea” lor se vede: hoție și aranjamente.

Fix ca în politică.

Aseară, la barajul dintre U Cluj și Dinamo, s-a văzut ”performanța” puturoșilor și lipsiților de viziune (a sinecuriștilor) de la spartul târgului. S-au ”duelat” repetenții clasei: care promovează și care repetă liga.

Vai de capul lor de submediocri!

Acum să te ții laude despre ”viziune” și ”talent” de la toți cioflingarii și derbedeii care mulg U Cluj de peste trei decenii (ei și urmașii lor, din ce în ce mai mediocri).

Sau se vor abține până după jumătatea cealaltă de ”baraj”?

Ai ”noștri”, cei de la U Cluj, au fost în ”re” cu Hermanstadt și au tras ”bilețelul” necâștigător. Au buftat cu brio.

Acum au fost în ”re-re”, ca loazele, și au arătat că sunt o idee mai motivați să treacă clasa decât celălalt luzăr.

Mai au ”re-re-re”-ul, ca să zică ”hop”, că au promovat. Poate se motivează loaza aialaltă, sau intervine ”politica” bișnițarilor din sport și politică și ”rezolvă” cine promovează sau nu.

Ideea este că, dacă cumva promovează U Cluj în ”A”, toți cei care cred că au contribuit cu ceva și vor avea dorința să-și bată cărămida de piept cu ”performanț” calicilor, ar fi ideal să tacă. N-a contribuit decât orașul cu taxe și impozite la ifosele și salariile lor nemeritate, nemuncite. N-au contribuit decât o mână de fani ai Clubului care i-au mânat din urmă să facă ceva, să se pună cu burta pe antrenamente jucătorii, să lase ifosele de atot-știutori lincarii și să înceapă să aibă o viziune.

Dacă merită cineva să vorbească, aceia sunt fanii și Orașul.

Restul, hoții, pomanagiii, sugătorii de PR și sforarii, să tacă.

Să-și vadă de ceea ce știu mai bine: aranjamente și furt.

Dar în liniște.ULTIMA ORĂ

 • Acum 13 mins Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 41 mins Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 1 hour Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 1 hour Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 2 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 4 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 4 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 6 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 18 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 24 hours In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE