Rautacisme

FELICITĂRI clujenilor care au stat în frig că le distrugea PSD Justiţia, Dreptatea şi Adevărul! Vor vota pe 6 decembrie o Burciu boită PSD cu pălărie PNL

Politicienii și votacii lor, aceste adevărate fabrici de Escherichia Coli… Dar nici cu cei pe care-i trage de sfori „sistemul ticăloşit” să-i scoată în stradă să vadă numai ce trebuie să vadă nu mi-e ruşine!

E clar: Escherichia Coli este specia dominantă a Planetei. Este produsul final al finalului de evoluție.

Mâncatul de rahat ajută în carieră. Se mănâncă rahat, se produce rahat.

Trăiască E. Coli, viitorul luminos al omenirii!

Vorba lui Ovidiu Slăvulete, unul dintre cei care au făcut frigul în stradă în anii în care PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea, se luptau cu “statul paralel”, citez:

“Mai să nu o recunosc pe doamna parlamentar PSD Burciu mascată cu dreapta și cu galben.  Noroc cu damful lui Dragnea care o urmează. Acum mi-o amintesc foarte limpede din fugăreala pățită în aeroportul din Cluj.

Pe 6 iulie citeam în presă: „Mai mulți protestari clujeni i-au așteptat aseară la aeroport pe deputații clujeni care au votat modificările la legile justiției. Nasra, Burciu și Cătăniciu s-au ascuns în WC-ul aeroportului.”

Faptul că acest parlamentar a votat să devenim oficial patria hoților, cum a vrut Dragnea, nu i-a pricinuit deranj în cariera politică. Obiectivul ambițios al PNL de a dezvolta România a făcut ca doamna Cristina Burciu să se trezească din WC-ul salvator direct pe lista candidaților PNL Cluj. Cum să dezvolți România, cum să o faci Normală fără participarea unora care au transformat-o în patria infractorilor?

Se vede treaba că nu am stat degeaba prin piețe, cel puțin am câștigat respectul PNL.”

Prin urmare: ce ați schimbat? Un grup de interes cu altul – așa cum faceți de 30 de ani de când tot împărțiți un rahat mare în răhăței mai mici și chipurile mai politic corect de mestecat şi înghiţit.

Este bună concluzia clujencei Ionela Timiş, alt luptător #Rezist (citez):

“Când ma gândesc că Clujenii o vor pune pe doamna deputat prin votul dat PNL-ului îmi amintesc de frigul de la proteste. Bine măcar că pe lângă partid, doamna și-a schimbat și stilistul personal. Oricum voturile antijustiție nu se uită.”

Îhâm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *