Uncategorized

Feishanabalz: Daniel Don prefera tinutele office

Seria de articole Feishanabalz vrea sa fie un instrument, un fashionmetru cu care sa masuram lumea celor ce sunt la varful societatii clujene, pentru a le evalua cu adevarat bunul gust sau, dimpotriva, lipsa acestuia.

Daniel Don, directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Cluj, este una dintre persoanele publice ale urbei care pune pret pe imaginea lui. Arata impecabil la fiecare aparitie publica si, in afara de cateva cravate mai neinspirate din trecut, nu ai ce sa ii reprosezi.

Pregatit pentru orice in stil office

Seful AJOFM este printre putinii directori de institutii din Cluj care intelege importanta imaginii proprii. De aceea, nicio sedinta sau iesire in public nu il prinde nepregatit.

“Cred ca ma caracterizeaza stilul office, functia pe care o am impune o astfel de tinuta. Nu stii niciodata cand apare o sedinta”, explica Don.

Chiar daca nu are o garderoba foarte mare, este compusa din piese care pot fi usor combinate, rezultand astfel o sumedenie de tinute.

“Nu am extraordinar de multe haine, le prefer pe cele clasice, care nu se demodeaza. Am haine si de cinci ani, pe care le ingrijesc si le combin. Si cu putini bani poti sa te imbraci elegant”, a explicat seful AJOFM.

Isi face cumparaturile mai mult din tara, dar daca se afla intr-o calatorie in strainatate nu rateaza ocazia de a-si achizitiona si haine.

“Nu am un buget lunar pe care il cheltui pe haine, cumpar cand ajung si vad ceva frumos. Cumpar si din strainatate, cand ajung in delegatii, dar in mare parte am hainele luate din tara de la noi”, a mai spus barbatul.

Chiar daca nu are un stilist, este mereu la curent cu noile tendinte.

“Citesc, imi plac revistele de moda si ma uit la emisiunile de gen”, a spus Don.

Sport neconventional

Pentru ca intretinerea corporala este la fel de importanta ca tinutele bine alese, Daniel Don pune accent si pe acest aspect.

“Fac un sport pasiv, sa ii spun asa, pentru ca nu am timp sa merg la sala. Asa ca folosesc un aparat pe baza de stimulare electromagnetica. 30 de minute pe aparat echivaleaza cu doua ore de sala”, ne-a dezvaluit seful AJOFM.

Merge si la cosmetica, o data la doua luni pentru tratamente faciale si se tunde de doua ori pe luna.

Foto: ftr.ro, ziuadecj.ro, presalocala.com, ziare.com, monitorulcj.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *