Sport

FC Victoria câștigă cu 4-1 în fața echipei Olimpia Gherla și trece pe locul 1 în clasament!

FC Victoria a mai câștigat o partidă în lupta pentru promovarea în a 3-a Ligă. Astăzi, FC Victoria a înscris destul de repede în partida cu Olimpia, astfel că după primele 25 de minute, prin efortul lui Giurgiu și Sântejudean scorul era 2-0.

Șumblea a sigilat în minutul 29 avantajul gazdelor, chiar dacă spre final, dintr-o mică neatenție, oaspeții au marcat un gol. Tot Șumblea a închis tabela cu 4-1 și FC Victoria ocupă primul loc în clasament după 5 etape. Desigur, restul greilor din Liga a 4-a urmează să joace mâine. 

„Noi tratăm cu același interes și aceeași concentrare toate partidele, fiindcă toate echipele vor să arate ce pot pe teren, când joacă împotriva noastră, în condițiile în care am declarat că vrem să promovăm. Asta nu face mai puțin important efortul colegilor mei, conduși de Marius Suller, băieți care se antrenează în fiecare săptămână foarte serios și care privesc orice meci ca și cum ar juca o finală. Să nu ne amăgim, mai e mult până departe, cu toate că aproape am trecut de sfertul campionatului. Felicitări echipei din Gherla pentru dârzenie!”, a declarat Liviu Alexa, patronul echipei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *