PubliNews

„Father of the bride” se vede în Iulius Parc, în acest weekend

Dacă e weekend, e „Movie Nights” în Iulius Parc . Pregătește-ți păturica, ia cu tine o pernă de travel și vino să urmărești o comedie de familie! E stresant să fii mireasă, dar oare cum e să fii „Father of the bride”? Asta vom afla în acest final de săptămână, când vom urmări pelicula în aer liber. Rămânem în tema filmului și te invităm și la Târgul de Antichități, unde poți găsi acel ceva cu patina timpului, care se spune că trebuie purtat în ziua nunții alături de „ceva nou, ceva împrumutat și ceva albastru”.

Suntem în plin sezon al nunților, motiv pentru care weekend-ul acesta am ales un film pe măsură, care va rula la Movie Nights. Vineri, 21 iulie 2023, pe ecranul din Iulius Parc se va vedea „Father of the Bride”, o comedie romantică, în care joacă Andy Garcia, Gloria Estefan, Adria Arjona, dar și alte staruri de la Hollywood. Producția Warner Bros. Pictures prezintă într-un mod amuzant, povestea unui tată care încearcă să salveze nunta fiicei sale, însă se „lovește” de mai multe obstacole ce țin, atât de tradiții, cât și de dorințele mirilor. Proiecția începe de la ora 21.30, iar intrarea este liberă. Evenimentul este susținut de ATP Motors, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls.

În aceiași notă „festivă”, te invităm și la Târgul de Artă și Antichități, care are loc în perioada 21 – 23 iulie. Se spune că în ziua nunții, miresele trebuie să poarte „something old, something new, something borrowed, something blue”, iar la târgul de la etaj, în zona magazinelor sport (culoar H&M Kids – My Geisha), cu siguranță vei găsi bijuterii, verighete, inele și multe accesorii care s-ar preta pe cel puțin una dintre „cerințe”. Colecționarii au adus și alte obiecte de interesante, cu povești impresionante, pe care pasionații le pot descoperi.