PubliNews

Farmec a deschis al 15-lea magazin Gerovital acasă, în Cluj-Napoca

Scris de 197

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, a inaugurat un nou magazin Gerovital la Cluj-Napoca, cel de-al doilea centru deschis în acest an. Liderul local de produse cosmetice continuă să extindă strategic rețeaua națională de magazine Gerovital, aceasta ajungând la un număr total de 15 unități la nivel de țară. 

Noul magazin Gerovital din Cluj-Napoca este amplasat în incinta centrului comercial Iulius Mall, etajul 1, aflat pe Strada Alexandru Vaida Voevod, 53B. 

„Suntem foarte bucuroși să deschidem un nou magazin Gerovital în Cluj-Napoca, orașul unde acum 129 de ani a început istoria Farmec și unde am scris primul capitol din povestea impresionantă de peste jumătate de secol a brandului Gerovital. Prin această inaugurare, vrem să răsplătim clujenii pentru încrederea și susținerea acordată în tot acest timp, oferindu-le acces rapid la gama variată de produse Gerovital și Aslavital, inclusiv liniile lansate recent, Gerovital Beauty și Gerovital Luxury. Mai mult decât atât, vom pregăti în mod constant pentru ei surprize, oferte speciale, dar și demonstrații gratuite de machiaj, prima dintre acestea având loc astăzi,în cadrul evenimentului de inaugurare a noului magazin. Este un model de inaugurare pe care ne dorim să îl păstrăm și în cadrul următoarelor deschideri de magazine din acest an”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Cel de-al doilea centru Gerovital din Cluj-Napoca are o suprafață de 51 de m2 și a fost proiectat în conformitate cu  conceptul rețelei de magazine Gerovital “Doctor în Frumuseţe”. 

Cu ocazia inaugurării, toți vizitatorii magazinului beneficiază de un discount de 20% la achiziția oricărui produs din gama Gerovital Beauty, ofertă valabilă până la data de  15 august. 

Mai mult, toți clujenii vor fi așteptați în cadrul magazinului Gerovital cu multiple noutăți, oferte speciale, promoții, dar și alte beneficii oferite în premieră. Printre acestea se numără demonstrațiile gratuite de machiaj, prima fiind organizată în cadrul evenimentului de inaugurare al noului centru, dar și testele de dermoanaliză, disponibile doar în magazinele de brand ale producătorului clujean. 

Pe baza rezultatelor testelor de dermoanaliză, Consultanții de Frumusețe prezenți în magazin vor putea elabora scheme de tratament personalizate și recomandări specializate, tuturor vizitatorilor magazinului. 

În Cluj-Napoca, se regăsesc cele mai multe magazine ale producătorului de cosmetice – 3 centre Farmec (amplasate pe Str. București, 55, în incinta Blocului Spray, pe Str. Regele Ferdinand 22-26 şi pe Str. Napoca, 25) și 2 magazine Gerovital. Primul magazin Gerovital a fost inaugurat anul trecut, în cadrul centrului comercial Platinia. 

În cadrul evenimentului inaugural, make-up artistul Flavia Silaghi a realizat doua demonstrații de machiaj de festival cu produse Gerovital din gama Beauty. Rezultatele? Spectaculoase!ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Vocea ta
  Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: ”Sunt interese foarte mari ca România să rămână fără fabrici de medicamente”
 • Acum 15 hours FOTOGRAFILA
  HEI-RUP-BUM! Să aibă Boc dăluța lui, chiar dacă prost pusă, să se cocoațe cu un discurs pe Tricolor de 1 Decembrie. Treptele din fața Teatrului Național, mizerie de lucrare
 • Acum 15 hours Jos palaria
  ÎN SFÂRȘIT, SPORTIVITATE ȘI LA CLUJ-NAPOCA: Foști jucători de la CFR, “U” și Sănătatea au jucat într-un meci caritabil pentru fiul lui Casian Miclăuș
 • Acum 20 hours Politica
  Clujul OSĂ aibă (fin nou) un nou spital. Ministrul Sănătății: ”Anul viitor vom avea proiectele detaliate”
 • Acum 21 hours Din oras
  Un neterminat de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 ani
 • Acum 22 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Meci caritabil pentru Tiago, băiatul unui fost jucător al CFR. Veterani ai feroviarilor, de la „U” și Sănătatea joacă pentru el
 • Acum 1 day In vizor
  Antreprenorul Tudor Galoș, ȘOCAT de prețurile din Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca
 • Acum 1 day General
  Acțiune de salvare din traseul Piatra lui Lucaci-Tarnița
 • Acum 2 days Eveniment
  Cămătari din Cluj prinși de Poliție: Cereau înapoi sume de 8 ori mai mari, au agresat și amenințat un martor
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu a fost ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste
 • Acum 2 days In vizor
  Consiliul Elevilor Cluj cere demisia directoarei care a angajat un fost interlop să predea copiilor: ”Lipsă de empatie față de elevi”
 • Acum 2 days Vocea ta
  IEȘIREA DIN CRIZA IZOLĂRII POST-COVID. Mircea Miclea: ”Creativitatea și inovația necesită proximitate (…) trebuie să începem să ne refacem coeziunile, acelea pe care le putem reface, cu niște prieteni foarte buni, cu vecinii, cu familia”
 • Acum 2 days In vizor
  VREUN CUMĂTRU POLITIC AR AVEA DE VÂNZARE NIȘTE mobilier și echipamente digitale pentru laboratoarele de informatică din școli. De 1 miliard de euro ar avea pe ce să se adune praful, că nu sunt și bani pentru formarea profesorilor și pentru mentenanța echipamentelor
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE