PubliNews

Farmec a deschis al 15-lea magazin Gerovital acasă, în Cluj-Napoca

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, a inaugurat un nou magazin Gerovital la Cluj-Napoca, cel de-al doilea centru deschis în acest an. Liderul local de produse cosmetice continuă să extindă strategic rețeaua națională de magazine Gerovital, aceasta ajungând la un număr total de 15 unități la nivel de țară. 

Noul magazin Gerovital din Cluj-Napoca este amplasat în incinta centrului comercial Iulius Mall, etajul 1, aflat pe Strada Alexandru Vaida Voevod, 53B. 

„Suntem foarte bucuroși să deschidem un nou magazin Gerovital în Cluj-Napoca, orașul unde acum 129 de ani a început istoria Farmec și unde am scris primul capitol din povestea impresionantă de peste jumătate de secol a brandului Gerovital. Prin această inaugurare, vrem să răsplătim clujenii pentru încrederea și susținerea acordată în tot acest timp, oferindu-le acces rapid la gama variată de produse Gerovital și Aslavital, inclusiv liniile lansate recent, Gerovital Beauty și Gerovital Luxury. Mai mult decât atât, vom pregăti în mod constant pentru ei surprize, oferte speciale, dar și demonstrații gratuite de machiaj, prima dintre acestea având loc astăzi,în cadrul evenimentului de inaugurare a noului magazin. Este un model de inaugurare pe care ne dorim să îl păstrăm și în cadrul următoarelor deschideri de magazine din acest an”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Cel de-al doilea centru Gerovital din Cluj-Napoca are o suprafață de 51 de m2 și a fost proiectat în conformitate cu  conceptul rețelei de magazine Gerovital “Doctor în Frumuseţe”. 

Cu ocazia inaugurării, toți vizitatorii magazinului beneficiază de un discount de 20% la achiziția oricărui produs din gama Gerovital Beauty, ofertă valabilă până la data de  15 august. 

Mai mult, toți clujenii vor fi așteptați în cadrul magazinului Gerovital cu multiple noutăți, oferte speciale, promoții, dar și alte beneficii oferite în premieră. Printre acestea se numără demonstrațiile gratuite de machiaj, prima fiind organizată în cadrul evenimentului de inaugurare al noului centru, dar și testele de dermoanaliză, disponibile doar în magazinele de brand ale producătorului clujean. 

Pe baza rezultatelor testelor de dermoanaliză, Consultanții de Frumusețe prezenți în magazin vor putea elabora scheme de tratament personalizate și recomandări specializate, tuturor vizitatorilor magazinului. 

În Cluj-Napoca, se regăsesc cele mai multe magazine ale producătorului de cosmetice – 3 centre Farmec (amplasate pe Str. București, 55, în incinta Blocului Spray, pe Str. Regele Ferdinand 22-26 şi pe Str. Napoca, 25) și 2 magazine Gerovital. Primul magazin Gerovital a fost inaugurat anul trecut, în cadrul centrului comercial Platinia. 

În cadrul evenimentului inaugural, make-up artistul Flavia Silaghi a realizat doua demonstrații de machiaj de festival cu produse Gerovital din gama Beauty. Rezultatele? Spectaculoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *