Sanatate

Fara "colacei"!

Daca esti pregatita sa faci TOTUL ca sa dispara „colaceii”, pentru o adevarata talie de sarbatori, treci rapid la programul intensiv de o luna si jumatate de… exercitii „nemiloase”!
Abdomen
Crunch.
Din pozitia culcat pe spate cu picioarele indoite din genunchi incercati sa va arcuiti de coloana, ridicandu-va in sus, folosindu-va doar de muschii abdominali. Stati in acea pozitie pentru 2 secunde dupa care reveniti incet la pozitia initiala. Pe tot parcursul exercitiului muschii abdominali sunt incordati, iar miinile sunt tinute la ceafa sau pe linga corp. Executati 5 serii a cate 30 repetari fiecare.
Picioare (coapse si fese)
Genoflexiuni.
Din pozitia „stand in picioare”, cu mainile pe langa corp, spatele drept, picioarele departate la latimea umerilor, coborati corpul pana cand coapsele sunt paralele cu solul, acestea facand un unghi de 90 de grade cu gambele. Reveniti apoi la pozitia initiala. Executati 5 serii a cate 30 repetari. Pentru marirea eficacitati exercitiului puteti tine cate o gantera in fiecare mana.
Piept
Flotari.
Din pozitia culcat pe burta cu picioarele putin departate, mainile pe sol, departate la nivelul umerilor, si tinand corpul rigid impingeti in brate pana ce acestea se vor intinde complet. Revenirea se face prin indoirea bratelor din coate. Executati 5 serii a cate 20 repetari. Pentru inceput puteti face flotari in genunchi, pentru a va fi mai usor.
Toate exercitiile se executa de cate cel putin 20 de ori. Rezultatele vor fi vizibile dupa primele 3 saptamani, daca reusiti sa lucrati in fiecare zi minim 30 minute. Nu este recomandat sa mancati cu minim 2 ore inainte de a executa exercitiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *