Sport

Fanii lui „U” i-au băgat pe jucători în şedinţă: „Vrem să luptaţi. Nu ziceam nimic dacă eraţi în play-off, dar ne duceţi în «C»”

Universitatea Cluj a pierdut meciul cu Şoimii Pâncota, 1-2, din etapa a treia a play-out-ului şi a ajuns pe loc retrogradabil, la două puncte de poziţia care asigură salvarea.

La finalul partidei de pe Cluj Arena, câteva zeci de fani ai Universităţii i-au băgat în şedinţă pe jucători, chemându-i la marginea terenului pentru a da explicaţii. La discuţiile cu suporterii au participat doar câţiva dintre componenţii lotului lui „U”, pe lângă căpitanul Raul Ciupe fiind prezenţi şi Crişan, Boboc, Schieb, Cordoş, Berci şi Patrick Popescu.

Timp de 10 minute, suporterii le-au reproşat jucătorilor atitudinea avută pe teren la meciul cu Pâncota şi le-au cerut să lupte în următoarele partide pentru a ieşi din zona retrogradării. De asemenea, după ce jucătorii s-au plâns că nu sunt plătiţi, câţiva fani le-au transmis pe un ton ridicat că oricum nu îşi merită banii.

După aproximativ 30 de minute, discuţiile s-au mutat în afara stadionului, acolo unde doar Berci, Cordoş şi Hîmpea au dat ochii cu suporterii nemulţumiţi. „V-au bătut desculţii ăştia, care nici apă nu au. Dacă vă bate şi Reşiţa atunci să vă daţi jos tricourile toţi. Vrem atitudine, chiar dacă pierdeţi, vrem să vedem că luptaţi pe teren. Măcar de la voi avem pretenţii, că sunteţi de-ai noştri. Dacă eraţi în play-off nu ziceam nimic, dar sunteţi în play-out şi ne duceţi în «C»”, le-au transmis fanii jucătorilor, conform CJSport.ro.

„U” Cluj va primi, sâmbătă, vizita Metalului Reşiţa, echipă deja retrogradată, dar care a remizat astăzi cu Unirea Tărlungeni pe teren propriu, 1-1, oaspeţii egalând abia în minutul 87.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *