Jos palaria

Familia Uioreanu se implica in campanii umanitare

Aproximativ 200 de persoane, varstnici si copii, deopotriva, vor primi pachete pregatite de presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Horea Uioreanu, alaturi de sotia sa, deputatul Elena Uioreanu si vicepresedintele CJ Cluj, Ioan Oleleu.

Familia Uioreanu a pregatit 130 de pachete pentru varstnici si 50 pentru copii, pe care le vor transporta spre destinatari sambata. Pachetele au fost donate de clujeni in cadrul actiunii umanitare de Craciun derulata de Asociatia CERT Transilvania.

“Am decis sa ma implic in aceasta campanie deoarece voluntarii de la CERT Transilvania nu se multumesc sa adune donatii de sarbatori, ei sprijina familiile cu situatie financiara precara tot timpul anului. Ei sunt mai buni nu doar de Craciun, ei sunt extraordinari in fiecare zi a anului, fapt care m-a impresionat. Am vrut sa dau o mana de ajutor, cred ca orice gest conteaza, exemplul acestor oameni trebuie urmat de cat mai multi dintre noi”, a precizat Horea Uioreanu.

Pentru ca familia Uioreanu s-a implicat direct intr-o actiunea umanitara si a donat Asociatiei CERT Transilvania 3.000 de lei si a achizitionat un televizor pentru o familie cu noua copii, presedintele CJ Cluj alaturi de sotia sa,  primesc un Jos Palaria!

Asociatia CERT Transilvania, Detasamentul de interventie in caz de dezastre, a derulat timp de trei zile a V-a editie a Campaniei Umanitare de Craciun, pentru 130 de familii aflate in situatii dificile din Muntii Apuseni. In urma actiunii umanitare s-au adunat circa 1,5 tone alimente (zahar, ulei, faina alba, faina de malai, fasole, orez etc), precum si rechizite, jucarii si dulciuri destinate copiilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *