Rautacisme

Face Boc bandă dedicată autobuzelor și în Florești? Dialog amuzant între primar și ascultătorii unei emisiuni radio: „Verificăm, rezolvăm, ne ocupăm”

Emil Boc a fost scos din elementul său în cadrul unei emisiuni la Radio Napoca FM.  Mai mulți ascultători au întrat în direct și l-au mitraliat pe eternul primar cu probleme, iar acesta i-a expediat rapid cu promisiuni că va „verifica” și „rezolva” totul până „data viitoare”.

Printre altele, Emil Boc a luat în considerare introducerea de benzi dedicate pentru autobuze în Florești și Baciu, a insistat din nou pe achiziționarea de autobuze cu hidrogen și a prezentat viziunea unui Cluj fericit, fără probleme, cu oameni care gândesc pozitiv. 

”Trebuie să avem benzi dedicate, luăm în considerare acest aspect. Dacă ai plecat la 7.01 din Florești și poți ajunge la 7.53 în cealaltă parte a orașului, altfel te simți. Trebuie să găsim alternative. Să fim creativi. Mai dorim să renunțăm la stâlpișori, să vopsim benzile dedicate într-o culoare distinctă. Viitorul sunt autobuzele cu hidrogen, ne interesează foarte mult acest aspect al mijloacelor de transport nepoluante”, a declarat primarul.

Atmosfera a fost „pozitivă” până când ascultătorii postului de radio au intrat în direct și au expus o mulțime de probleme. Primul a fost „domnul Vlad”, care s-a plâns de faptul că în autobuze nu funcționează sistemul de climatizare. Răspunsul domnului primar? „Dacă e autobuz vechi, poate e de înțeles. Trebuie sunat oricând, se rezolvă problema. Verificăm”.

„Domnul Liviu” a fost mai vocal, determinându-l pe distinsul primar să ceară discret terminarea apelului, în momentul în care s-a plâns de mai multe situații din cartierul Someșeni. „Să lăsăm și pe alții să vorbească, să facem emisiunea interactivă”, a parat Boc. 

S-a mai discutat despre Antonia, funcționarul SF al viitorului, dar și despre colectarea selectivă. Din păcate, nu a fost abordat subiectul metroului. Din fericire, după 30 de minute de emisiune, Boc a fost salvat de clopoțel. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *