PubliNews

Expoziție interactivă dedicată copiilor, la Iulius Mall Cluj – „Vestul Sălbatic” îi provoacă să se transforme în cowboy și să descopere secretele lumii Western

Exploratori, puneți-vă pintenii în picioare, încălecați pe cai și pregătiți-vă de o nouă aventură la Iulius Mall Cluj! Atriumul Principal (zona Zara) a fost „trimis” înapoi în timp, astfel că atmosfera este demnă de „Vestul Sălbatic”! Expoziția interactiv – educativă are un traseu special, cu elemente de butaforie de excepție, iar micii curioși vor păși în lumea Western, vor afla secretele vieții de cowboy și nu numai. Prețul unui bilet este 30 lei și poate fi achiziționat de la Centrul Informațional, iar rezervări se pot face la telefon 0731.664.895.

Praful se ridică, caii nechează, iar exploratorii se întâlnesc în Iulius Mall Cluj, la expoziția interactiv – educativă „Vestul Sălbatic”, care va avea loc zilnic în perioada 27 octombrie – 12 noiembrie 2023, în intervalul orar 10.00 – 20.00. Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani sunt așteptați într-o aventură plină de distracție, prin intermediul căreia vor vizita un orășel din prerie, vor explora o mină de aur, vor extrage aur, se vor distra în tabăra cowboy, vor vizita un sat de amerindieni, se vor duela cu bandiții și vor face poze amuzante cu postere de tip „Wanted”. Elementele de butaforie recreează atmosfera din filmele Western, unde micii cowboy se vor simți exact ca adevărații șerifi și își vor crea amintiri de neuitat.

Turul durează 30 de minute,  iar prețul unui bilet este de 30 lei și poate fi achiziționat de la Centrul Info. De asemenea, pentru grupuri se pot face rezervări la telefon 0731.664.895, în intervalul orar 10:00 – 20:00.

Expoziția din Iulius Mall Cluj este o modalitate prin care copiii vor învăța prin joacă, dezvoltându-și astfel curiozitatea prin explorarea universului educativ al civilizației Vestului Sălbatic, bucurându-se și de o experiență distractivă în același timp.

Sunteți gata de expediție?