Eveniment

EXPLOZIE puternică în Sic din cauza acumulării de gaze. Două persoane sunt în stare gravă

O explozie puternică a avut loc la o casă din localitatea Sic din cauza acumulării de gaze în interior. Totul s-a întâmplat sâmbătă seara în jurul orei 23.00. Suflul exploziei a distrus ferestrele. Două persoane în vârstă de aproximativ 90 de ani au fost grav rănite și au fost transportate la spital.

„O autospecială și trei echipaje SAJ au fost alertate pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unei explozii, cauzate de acumulările de gaze din interior. În momentul sosirii la locul evenimentului, salvatorii au găsit două persoane, în vârstă de cca 90 de ani, care suferiseră arsuri și care necesitau îngrijiri medicale de urgență.

Suflul exploziei a distrus ferestrele locuinței, iar focul izbucnit în urma acesteia a fost stins până la sosirea pompierilor de către locatari.

Echipajele SAJ au preluat cele două persoane rănite și le-au transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Stare celor doi a fost evaluată că fiind gravă la prima evaluare”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Vă reamintim că vineri a avut loc un eveniment tragic în Cluj-Napoca din cauza acumulării de gaze. Într-un apartament de pe strada Ferdinand, doi tineri au fost găsiți morți. 

Citește și:

UPDATE – Doi tineri de 21 ani, respectiv 27 ani, găsiți MORȚI într-un imobil pe strada Ferdinand. Unul dintre ei a fost dat dispărut astăzi – FOTO

Cine erau cei doi tineri găsiți morți într-o cameră de pe strada Ferdinand. Unul dintre ei se numea Omu’ cu Fericirea – VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *