Justitie

EXCLUSIV! Vezi ce sentința i-a dat judecătorul Danileț lui Sergiu Scrob zis Baghera sau Regele drogului ZOMBIE

Traficantul din Câmpia Turzii, Scrob Sergiu zis Baghera, cunoscut ca Regele drogului ZOMBIE, a fost condamnat la cinci ani de închisare cu executare pentru operațiuni cu substanțe psihoactive. Baghera mai are o pedeapsă într-un dosar penal pentru furt și tâlhărie, astfel că sentința finală a acestuia este de cinci ani și 683 de zile în regim privativ de libertate.

Iubita acestuia, minora I. Naomi a scăpat cu o pedeapsă mai ușoară, dat fiind vârsta acesteia. Tânără a a rămas fără 3.500 de lei și se va supune măsurii educative de asistare zilnică timp de șase luni. Practic, aceasta va avea un consilier de la Serviciul de Probațiune Cluj care o va evalua și supraveghea zilnic, timp de o jumătate de an.

În ceea ce îl privește pe Baghera, traficatul clujean a rămas fără aproape 50.000 de lei, bani confiscați de anchetatori pentru proveniență infracțională. 

Sentința a fost dată de către judecătorul Cristi Danileț, de la Tribunalul Cluj. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Cluj. 

Din rețeaua de trafic cu Zombie au făcut parte și Petruț Ioan Cătălin, Radu Răzvan și Hirișcău Aureliana Anca, care și-au recunoscut infracțiunile și au fost condamnați în aprilie astfel: 

Petruț:  doi ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive (54 acte materiale),

Radu:  pedeapsa de doi ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive (93 de acte materiale) + 488 de zile dintr-o condamnare într-un alt dosar, 

Hirișcău:  1 (un) an închisoare pentru trafic cu etnobotanice,  suspendă pedeasa cu termen de încercare de doi ani și obligă inculpata la 60 de zile de prestare muncă în folosul comunității la  Primăria mun. Turda sau la Primăria mun. Câmpia Turzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *