Eveniment

EXCLUSIV! Şapte copii de la U Cluj-Luceafărul au ajuns cu perfuzii la spitalul din Craiova. Micii fotbalişti au făcut toxinfecţie alimentară, după ce au mâncat la hotelul în care erau cazaţi

Cei şapte copii care au ajuns la Urgenţa Spitalului judeţean din Craiova fac parte dintr-o echipă de 13 sportivi. Copiii au început să se simtă rău azi noapte în jurul orei 23.00, după ce au mâncat la hotelul din Craiova la care sunt cazaţi încă de miercuri. Antrenorii şi părinţii care erau cu ei în acel moment s-au speriat foarte tare şi au solicitat imediat mai multe Ambulanţe, ca micii sportivi să fie transportaţi la spital.

„Aseară, după masă de cina , 7 copii au avut stări de vomă si diaree . Copiii au fost luați cu salvarea si dusi la spital, trei s-au întors la hotel iar patru au rămas cu perfuzii până în această dimineaţă. Rezultatul analizelor, toxiinfecție alimentară”, a declarat Marius Stan, presedinte Academia de fotbal U Cluj-Luceafarul.

Potrivit ziaruldecraiova.ro, copiii au ajuns la Craiova pentru a participa la Turneul final al Trofeului Gheorghe Ene, competiţie care se adresează doar copiilor născuţi în 2010. Concursul sportiv angrenează opt cele mai bune echipe de fotbal din ţară, printre care şi U Cluj-Luceafărul. Meciurile dintre echipe, pentru finală, au început încă de dimineaţă, iar sportivii de la U Cluj au ajuns direct din perfuzii pe terenul de fotbal, lucru care i-a nemulţumit complet pe antrenori şi părinţi.

„Ne-a speriat foarte tare. A fost o situţie delicată. Am avut un copil săracul de el, care nu a putut participa nici de dimineaţă la meci, el a fost cel mai grav. Şi de dimineaţă a avut vărsături şi scaun şi nu a putut participa nicicum. Toţi ceilalţi au participat cum au putut”, a adaugat antrenorul copiilor, Vlad Valeanu.

„Copiilor li s-au scos perfuziile şi ne-au obligat la ora 9 să intrăm cu ei bolnavi pe teren.E criminal, nu se poate aşa ceva. Le-am zis, amânaţi meciul ală câteva ore să îşi revină copiii că au stat toată noaptea în perfuzii, nici vorbă, ne-au obligat să mergem la o oră după ce le-am scos perfuziile. Păi copiii aia puteau să moară pe teren” , a mai spus Preşedintele Academiei de Fotbal U Cluj-Luceafărul.

Câţiva dintre copii au participat aşa cum au putut la meciurile din această dimineaţă şi mai mult decât atât s-au şi calificat pentru a juca finala din această seară pentru câştigarea titlului de campioni naţionali. Antrenorul copiilor speră ce cei mici să fie într-o stare mai bună pentru competiţia finală. Mai mult decât atât, reprezentanţii Academiei de Fotbal din Cluj spun că vor face o reclamaţie la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului împotriva restaurantului şi a Federaţiei Române de Fotbal care i-a trimis şi cazat acolo. 

Proprietarul restaurantului din Craiova nu a putut fi contactat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *