In vizor

Exclusiv! Pivariu, primarul Florestiului, pentru Ziar de Cluj: “Nu m-am drogat! Sunt minciuni raspandite de un tractorist cu pretentii de jurnalist”

Bogdan Pivariu, primarul Florestiului, a fost criticat chiar des in Ziar de Cluj, deci nu puteti avea nici macar pretentia generala ca suntem spalatori de cadavre.

De vreo 24 de ore, prin diverse medii, s-a vehiculat informatia ca acesta ar fi picat testul antidrog la mijlocul saptamanii trecute, operat de nu se stie ce institutie.

Sa dai asa ceva “pe gura”, fara confirmari profesionale, e prostie curata cand tii la meseria de jurnalist.

Pentru ca parte din barfologia ventilata se referea si la o posibila inregistrare facuta cu body-cam si cum asa ceva doar politia nationala foloseste in operatiunile de rutina, am chestionat biroul Mass Media al IPJ Cluj pentru posibile detalii. Raspunsul oficial al institutiei a fost sec:

”Referitor la informațiile potrivit cărora primarul comunei Florești ar fi fost oprit în trafic și „ar fi picat testul antidrog”, vă comunicăm faptul că, la nivelul instituției noastre, până în prezent, nu au fost identificate astfel de date.”

Ramanea DIICOT ca posibila varianta, dar improbabila, fiindca o asemenea “patanie” nu ar fi putut fi tinuta departe de public timp de mai bine de 96 de ore.

In asteptarea raspunsului DIICOT pe care l-am cerut, o pagina obscura de Facebook, Radio Vision 24, a publicat asta:

Nasol este ca mesajul a fost share-uit de pagina organizatiei de cartier PSD Grigorescu si deja capata o cu totul alta conotatie totul.

Intr-un mesaj pe care l-am inregistrat, Bogdan Pivariu, primarul din Floresti, ne-a raspuns oficial:

”Nu am nicio treaba cu asta! Nu e nimic adevarat, sunt elucubratiile unui tractorist frustrat care face acum pe jurnalistul de ocazie! Deci, nu!”, a comentat Pivariu, el referindu-se cel mai probabil la fostul primar Horia Sulea, azi membru PSD Cluj.

In discutia avuta, Pivariu sustine ca acelasi “tractorist” a raspandit si zvonul ca divorteaza de sotia sa, Dalma, ca si-ar fi gasit “iubirea vietii” si ca se afla de circa o luna intr-un suspect concediu.

In fapt, pe whatsappul redactiei Ziar de Cluj, acum ceva vreme, am primit mesajul de mai jos.

Tuturor celor care au DOVEZI despre aceasta posibila “dezvaluire” inca neconfirmata le adresam rugamintea sa ne contacteze pe 0720 00 88 88 sau liviu@ncn.ro!

Nu avem contracte pe fata sau ascunse cu Pivariu, deci nu vom retine informatia la “cutie”, dar nici nu e corect ca omul acesta sa fie acuzat pe nedrept pentru ceva ce nu a facut. Sau nu stim inca daca a facut, asteptam raspunsul DIICOT si al altor institutii abilitate.