Din oras

EXCLUSIV! Milionarul Paszkany Arpad a divortat

Jurnalistul de la Solid News, Andrei Gusa, da o lovitura babana de presa, anuntand azi ca fostul patron al CFR Cluj e burlac din nou!

Povestea de iubire a milionarului clujean Paszkany Arpad cu Anne, femeia mai tanara cu 20 de ani cu care s-a insurat in 2016, a ajuns la final. In decembrie 2023, intr-o totala discretie, Paszkany s-a separat amiabil de Anne, asta insemnand si ca financiar lucrurile s-au stabilit in aceeasi maniera.

La cei 52 de ani, Paszkany se afla la a doua casnicie incheiata, avand patru copii: doi cu prima sotie, Kinga, mutata la Budapesta, si doi cu Anne, care se va intoarce in Romania.

Zvonurile spun ca fosta dansatoare din trupa cantaretei Andra ar fi calcat gresit pe claparii unui instructor de ski elvetian, dar, in lumea bogatilor, acestea sunt “detalii”.

Mutat de cativa ani din Romania, dupa ce a parasit intempestiv tara in urma unor dosare DIICOT declansate de grupul de la Cluj ca sa il faca sa “predea” clubul de fotbal CFR, Paszkany s-a reorientat cu afacerile inspre Malta si Dubai, devenind in acelasi timp unul dintre consilierii apropiati ai premierului maghiar Orban Viktor.