Justitie

EXCLUSIV ”HIENA” Verdeș Attila, trimis în judecată pentru luare de mită de la BAZRKAN ABDUL RAHMAN, patronul caselor de schimb valutar SAKER

Attila Verdeș aka HIENA, unul dintre lideri Galeriei U Cluj a fost trimis în judecată pentru luare de mită. Aparent, după ce a ajuns să lucreze la Sala Polivalentă, Hiena s-a apucat de găinării pe bani puțini. Bărbatul a primit șpagă de la BAZRKAN ABDUL RAHMAN, patronul caselor de schimb valutar SAKER și asociat al shaormeriilor Mama Manu, pentru ca să îl ponteze fictiv la munca în folosul comunității. 

Verdeș și-a riscat libertatea pentru trei tranșe de câte 50 de lei. 

„Inculpatul BAZRKAN ABDUL RAHMAN, la diferite intervale de timp în perioada  05-14.03.2018, i-a dat în mod direct inculpatului VERDEŞ ATTILA – funcționar public angajat al S.C. P S.A. care avea ca atribuţie în fişa postului supravegherea persoanelor obligate la prestarea unei munci neremunerate în folosul comunităţii, de trei ori câte 50 lei, bani care nu i se cuveneau, în legătură cu neîndeplinirea de către funcţionarul public a îndatoririlor de serviciu constând în permiterea primului să plece de la locul de muncă şi să se ponteze ca prezent în fişa de prezenţă, şi subsecvent nesesizarea organelor de control. Inculpatul  VERDEŞ ATTILA – funcționar public angajat al S.C. Sala Polivalentă S.A. care avea ca atribuţie în fişa postului supravegherea persoanelor obligate la prestarea unei munci neremunerate în folosul comunităţii, care în baza unei rezoluţii infracţionale unice, la diferite intervale de timp în perioada 05-14.03.2018, a primit, în mod direct pentru sine, de la inculpatul  BAZRKAN ABDUL RAHMAN – persoană obligată la prestarea unei munci neremunerate în folosul comunităţii, de trei ori câte 50 lei, bani care nu i se cuveneau, în legătură cu neîndeplinirea de către funcţionarul public a îndatoririlor de serviciu constând în permiterea secundului să plece de la locul de muncă şi să se ponteze ca prezent în fişa de prezenţă, şi subsecvent nesesizarea organelor de control”, arată procurorii.

BAZRKAN ABDUL RAHMAN(FOTO jos), patronul caselor de schimb valutar Saker și liderul neoficial al comunității din sirieni din Cluj, a fost condamnat cu suspendare pentru comiterea unui accident soldat cu decesul victimei. În 2015, în timp ce conducea Saker a virat peste linie dublă continuă şi i-a tăiat calea unui motociclist care s-a izbit în maşina lui. Victima, Alexandru Nicoară a murit la spital cu organele interne zdrobite în urma impactului.

Sirianul nu s-a mulțumit că a scăpat cu o pedeapsă de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității, așa că a apelat la Hiena să fie pontat fictiv, în loc să își ispășească sentința. La rându său, Bazrkan riscă o pedeapsă frumușică, fiind trimis în judecată pentru dare de mită. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *