Rautacisme

EXCLUSIV: Gugulugu la Poliția Locală în timpul serviciului! Video înduioșător cu porumbeii amorezi, la cafea, pe strada Ciocârliei!

Cluj-Napoca e un oraș în care putem spune, pe drept cuvânt, că romantismul este pe deplin la el acasă! Nici măcar reprezentanții autorităților locale, bieții muritori de rând înveșmântați în uniforma Poliției Locale, nu pot scăpa de mrejele dragostei atunci când ies pe teren, în cafenelele idilice ale Clujului, unde iubirea se înfiripă de la sine, ca un dat firesc,  dată fiind atmosfera aparte în care porumbeii pot socializa (în timpul serviciului).

Sub podoabele de sărbători din micul băruțel, la lumina unor becuri atârnând vintage de tavan (înșurubate probabil conform zicalei: un polițist ține becul, iar alți patru învârt masa), pe un fond muzical care te atinge direct la corazon, în data de 29 decembrie, în jurul orei 11, un voyeur i-a filmat, în plin proces de cristalizare a unei frumoase povești de dragoste, pe acești doi polițiști locali pe care, pentru că nu le cunoaștem numele, îi numim deocamdată: „cei doi porumbei”:

„Cei doi porumbei, probabil în timpul serviciului, stau bine mersi la cafea pe banii contribuabililor, păi așa tot să angajeze Primăria Cluj hoinari! Cei doi porumbei au fost surprinși în cartierul Mărăști pe strada Ciocârliei în data de 29.12.2016, în jurul orelor 11”, ne-a scris, răutăcios, domnul care a imortalizat această idilă, motiv de frustrare sentimentală pentru contribuabilii pe banii cărora unii se mai și iubesc!

La o analiză sumară a filmării, observăm în imagini un domn polițist galant, tuns, frezat, gelat, zâmbitor nevoie mare, în plin proces de curtare a unei domnișoare polițiste, la fel de zâmbitoare și de deschisă probabil spre relația porumbeistică cu colegul său din dotare.

Sfântul Apostol Pavel, în Întâia Epistolă către Corinteni, enumeră câteva dintre virtuțile dragostei:

„Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare; dragostea nu pizmuiește; nu se laudă; nu se trufește; dragostea nu se poartă cu necuviință; nu caută ale sale; nu se aprinde din mânie; nu gândește răul; nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr; toate le suferă; toate le crede; toate le nădăjduiește; toate le rabdă.”

Pentru a desluși ițele frumoasei povești de dragoste dintre cei doi polițiști locali, Ziar de Cluj a încercat să trimită o epistolă telefonică către Bonțideni, mai precis către Marcel Bonțidean, șeful Poliției Locale din Cluj-Napoca, pentru a îl întreba dacă din partea polițiștilor pe care îi are în subordine „toate le suferă, toate le crede, toate le rabdă” atunci când este vorba despre idile consumate la cafea, în timpul programului de serviciu, bineînțeles, în spiritul binevoitor al dragostei. Probabil, pentru că, în același spirit, „nu se laudă, nu se trufește” sau poate pentru a „nu se aprinde din mânie”, domnul Marcel Bonțidean nu ne-a răspuns la telefon.

Ziar de Cluj profită de această ocazie pentru a le ura tuturor porumbeilor amorezi din Poliția Locală un libidinos de călduros „La mulți ani!” și fie ca anul ce vine să fie mai bun la combinații, flirturile să le fie mai cu spor, casă de piatră, sau, după cum spune o cunoscută vorba populară, „mai bine de rahat, ca să nu-și bage nimeni nasul în ea!”, să nu mai ajungă la ziar, să facă de râs instituția! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *