Justitie

EXCLUSIV Gelu Oltean, fost șef de serviciu secret, un TATĂ ”minunat”. Judecătoria Cluj-Napoca îl obligă să plătească PENSIE de ÎNTREȚINERE

Gelu Oltean, ieșit cu iubita pe control judiciar, refuză să își facă datoria de tată. Fostul șef de la Doi ș-un sfert s-a luptat cu dinții să facă economii și să nu achite pensia de întreținere pentru fiica lui, pe care o cheamă la fel ca pe iubită: Vanesa. Judecătoria Cluj-Napoca a emis recent o sentință prin care îl obligă pe Gelu Oltean să achite un sfert din venitul său lunar, cu titlu de pensie de întreținere, fiicei sale, până când aceasta ajunge la vârsta de 26 de ani. 

Ziar de Cluj a scris în exclusivitate despre procesele prin care Oltean își târăște fiica, ba la București, ba la Cluj-Napoca, numai pentru ca să nu îi dea banii cuveniți. Într-un final, instanța a făcut dreptate și îl obligă pe ”vedeta” din dosarul Ayahuasca să își facă datoria de tată: 

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantă. Obligă pârâtul la plata în favoarea reclamantei a pensiei de întreţinere în cuantum de 1/4 din venitul net lunar realizat, începând cu data înregistrării cererii de chemare în judecată – 02.05.2018 – şi până la finalizarea studiilor reclamantei, dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 26 ani. Obligă pârâtul la plata în favoarea reclamantei a sumei de 4760 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, se arată în soluția dată de Judecătoria Cluj-Napoca. 

Reamintim că Gelu Oltean, Vanessa Youness și Thomas Lishman (ex ofițer MI6) sunt trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de: constituire a unui grup infracțional organizat, punerea la dispoziție, cu știință, cu orice titlu, a unui local pentru consumul ilicit de droguri, desfășurarea de operațiuni privind circulația drogurilor de mare risc fără drept, trafic de droguri de mare risc fără drept, introducere în țară de droguri de mare risc, fără drept, trafic de produse sau substanțe toxice, efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse despre care trebuia sau putea să prevadă că sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Procurorii susțin că aceștia încasau de la consumatorii de droguri sume între 550 și 1500 de euro/per ședință. Era atât de greu să îi dea și fetei bani să trăiască, dacă tot s-a despărțit de fosta soție? 

 

Citește și: Cheile DIICOT pentru dosarul Ayahuasca. Cine sunt cei cu care Gelu Oltean, Vanessa Youness și Thomas Lishman nu au voie să ia legătura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *