Anchete

Exclusiv! Dovada ca Elena Udrea MINTE cand spune ca Grupul de la Cluj vrea sa ii ia afacerea! Documente socante despre CFR Cluj!

Elena Udrea este o infractoare. Asta stim, caci e deja la parnaie. Stim si ca e mincinoasa, am dovedit de mai multe ori, o mai dovedim inca o data.
Duminica seara, Elena Udrea a dat interviu penibil chiar din pârnaie scoțând pe gură mai multe amenințări și acuzând grupul de la Cluj că vrea să îi ia afacerea imobiliară pornită în orașul lui Boc.
Mai mult, în interviul respectiv, ea susține că Neluțu Varga, patronul campioanei CFR ar fi purtatorul de cuvânt informal al grupului de la Cluj, acuzându-l de nasoale și pe el.
Tot eu spuneam recent că acuzațiile ei isterice la adresa Grupului de la Cluj sunt cel puțin ipocrite, asta deoarece, acum un an și ceva, Elena Udrea se făloșea public cu faptul că Transilvania Smart City a devenit sponsor de top al campioanei României, lucru confirmat cu mare tam tam și de CFR.
Echipa de fotbal clujeana nu duce lipsa de sponsori care mai de care mai importanți, era clar ca nu putea fi vorba de o sumă oarecare.
Am intuit bine, dar abia azi am dovada. Da, eu am dovezi, nu povestesc despre ele, asa cum face Elena Udrea, infractoarea de la penitenciarul Targsor.
Ei bine, sponsorizarea a fost in valoare de putin peste un milion de euro, dar tranzactia a constat nu in cash, ci in 12 apartamente din ansamblul rezidential Transilvania City, pe care Elena Udrea le-a donat la notar cu manuta si acceptul ei, si nu fortat.
Iata si documentele care atesta acest lucru.
Revin si intaresc: cele 12 apartamente din contractul de sponsorizare cu CFR Cluj, cotate la 1.048.000 euro (valoarea de piata e, de fapt, de 1,5 milioane de euro raportat la cum se vand in Cluj apartamentele) au fost donate fain frumos de Udrea, prin semnatura directorului executiv de la Real Topfarma, Mihai Curteanu, asa ca despre ce preluare ostila vorbim din partea Grupului de la Cluj?!
Maine se anunta mare emisiune mare la Realitatea, hahaha, una fasaita bineinteles, caci dovezile Lenutei trebuiau sa apara deja. Ele nu exista, o sa vedeti, vor fi povesti cu pesti si o “interventie” a agramatului Mihai Curteanu, care se prezinta director executiv la Realtopfarma, dar, de fapt, le spune clientilor pagubiti ca e in preaviz.
Asadar, asta cu grupul de la Cluj care vrea sa o pape pe Lenuța Roșie e o duma de doi bani. Cam ca la radio Erevan, atata doar ca pe Elena nu a violat-o nimeni de un milion de euro, ci s-a dus singura sa ii dea.
Dintr-o perspectiva superficiala, ar parea ca eu fac jocurile grupului de la Cluj. Pe Coldea nu l-am intalnit ever, Dancu e blocat de 4 ani pe telefonul meu, cu Ioan Rus nu am vorbit de mai bine de 7 ani.
Sunt ei baieti prea mari si prea unsi cu toate alifiile ca sa aiba nevoie de mine.
Demersul meu e unul profesional: pur si simplu, ador sa arat cat de mincinoasa e disperata de Elena Udrea care si-a luat si pe aceasta cale o mare teapa.