Din oras

EXCLUSIV Comisarul Dorel Fodorean, șeful Poliției Câmpia Turzii, alcoolemie impresionantă (REZULTATUL RECOLTĂRII)

Scris de 2,088

Institutul de Medicină Legală Cluj a stabilit că șeful Poliției Câmpia Turzii avea o alcoolemie în sânge de 0.75%, iar în cea de-a doua recoltare valoarea a scăzut la 0,62%. Comisarul Dorel Fodorean a fost depistat aseară în timp ce conducea în stare de ebrietate. Polițistul a refuzat să sufle în filolă și s-a prezentat la unitatea spitalicească din apropiere pentru recoltarea de sânge în vederea stabilirii aloolemiei acestuia. 

„Vor fi luate măsuri de sancționare contravențională (suspendare drept de conducere pe 90 de zile), iar cercetările continuă pe linie disciplinară”, arată cei de la IPJ Cluj.

 

Comisarul Dorel Fodorean lucreaza în sistem din 1990, iar din 2017 a fost numit pe funcția de șef al Poliției Municipiului Câmpia Turzii.

„Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a declarat, în nenumărate rânduri, toleranță zero față de consumul de alcool la volan, iar de fiecare dată au fost luate măsuri dure în asemenea cazuri, prin urmare, și în situația dată vor fi luate măsuri ferme, cu atât mai mult cu cât persoana în cauză are calitatea de polițist, organ de aplicare a legii, care veghează respectarea acesteia”, mai precizează reprezentanții instituției.

 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours Politica
  GEOANĂ SAU CIUCĂ, aceasta-i întrebarea? Ciolacu: ”Puțin probabil să candidez la Președinție. Eu aș merge ca PSD să poată accepta o persoană care nu este din partid”
 • Acum 11 hours Din oras
  Alertă de incendiu la Colegiul George Coșbuc din Cluj-Napoca
 • Acum 11 hours PubliNews
  Street FOOD Festival revine în Iulius Parc: live cooking show-uri, delicii și concerte cu Vunk, Șuie Paparude, Taxi
 • Acum 11 hours Politica
  Vai, săracii bugetari! Cum, în marea mila sa, le mai împing parlamentarii niște majorare salarială de la bugețel
 • Acum 12 hours Politica
  ”CETĂȚEANUL CALAFAT”, se ascunde din nou în spatele DSU care ”latră” la Rafila: ”Dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și uzine, dai în fabrici și ogoare, dai în clasa muncitoare. Și ne doare”!
 • Acum 12 hours Editorial
  Amintiri din România. Dovezi ale faptului că este o țară locuită
 • Acum 13 hours In vizor
  Ce spune rectorul UBB Cluj, Daniel David, despre plagiatul ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu: ”Discuția să se mute în Comisiile de specialitate”. Ce zic ”comisiile”? Că OSĂ se mute. ”Dacă toată lumea este de acord”
 • Acum 14 hours In vizor
  PERCHEZIȚII LA CLUJ în legătură cu o rețea națională de tăiere ilegală de arbori, spălare de bani şi evaziune fiscală
 • Acum 16 hours General
  Consiliul Județean Cluj OSĂ înceapă proiectul centurii de ocolire a Dejului. E pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu județean de mâine, e ca și gata
 • Acum 16 hours Eveniment
  Minoră de 13 ani, din comuna Mihai Viteazu, dispărută de acasă. Dacă o vedeți, anunțați Poliția
 • Acum 17 hours Politica
  Vasile Dîncu, ministrul Apărării: ”Potențialul de mobilizare al Rusiei nu este chiar aşa de slab cum pare”, ”dar poate avea efectul de bumerang în societatea rusă care până nu demult se arăta susţinătoare a lui Vladimir Putin”
 • Acum 18 hours Jos palaria
  U-BT Cluj-Napoca a câștigat Supercupa României pentru a patra oară, la baschet masculin
 • Acum 19 hours Eveniment
  Accident în Piața Cipariu! Două femei și doi copii, de 3 și 7 ani, răniți în urma impactului. Una dintre victime a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE