Eveniment

EXCLUSIV Clujeanca infectată cu CORONAVIRUS și-a lăsat bagajele la rude când a ajuns în oraș. Familia acesteia, suspectă de infectare

UPDATE 21.00: Rezulate analizelor de la persoanele cu care clujeanca a intrat in contact sunt negative. 

 

Clujeanca în vârstă de 33 de ani, despre care s-a aflat aseară că a fost infectată cu coronavirus, a comis câteva greșeli care i-au pus în pericol familia. Tânăra s-a întors în această săptămână din Italia și s-a dus direct la rudele sale pentru a-și lăsa bagajele, înainte să se autoizoleze. Potrivit surselor, unchiul acesteia și restul membrilor cu care a intrat în contact sunt acum testați de urgență, fiind suspecți de infectarea cu coronavirus. 

Femeia s-a întors în țară cu mașina împreună cu alte persoane și a mințit la vamă despre țara din care a venit. Ulterior, aceasta s-a prezentat la UPU cu dureri în gât, fiind diagnosticată pozitiv cu coronavirus. Aceasta a intrat în contact cu șapte persoane, printre care și rudele unde și-a lăsat bagajele.

Rezultatele probelor recoltate de la familia tinerei se vor afla în această seară. Aparatul de testare funcționează la o capacitate maximă de 70 de probe, aici fiind introduse și recoltări din alte județe. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *