Din oras

EXCLUSIV: Ce gest INCREDIBIL a facut azi Robert Lukacs! Dar din dar se face Rai

In emisiunea „La Maruta”, Robert Lukacs a spus un lucru pe care putin l-au bagat in seama. A promis ca va dona, orice suma se va strange peste valoarea necesara achizitionarii apartamentului  si „troscoletei”, unei cauze sau unui om care are nevoie de aceasta.

Ocazia s-a nimerit, cum nu se poate mai bine. Cu o saptamana inainte de Robi, tot la Maruta fusese campionul paralimpic clujean Dacian Makszin cel care, desi imobilizat intr-un scaun cu rotile, face cinste tricolorului romanesc prin rezultate exceptionale la tenis de masa. Dacian avea nevoie de o masina special pregatita pentru persoane cu dizabilitati si a reusit sa stranga in urma emisiunii „La Maruta” o suma mult mai mica decat ii era necesar. Practic ii mai lipseau 2.300 de euro pentru a-si indeplni visul si pentru a cumpara o masina second hand din Germania cu care sa poata merge la antrenamente si sa isi faca treburile de tata si cap de familie. De acest lucru a auzit si Robi Lukacs care a decis sa doneze lui Dacian Makszin suma ramasa in conturi de circa 2.000 de euro. Intalnirea a avut loc astazi, acasa la familia Adriana si Dacian Makszin unde Robi le-a inmanat parintilor suma intr-un cadru extrem de emotionant.

„Se inchid practic nu una, ci doua povesti in mod fericit Robert Lukacs a beneficiat de toata iubirea clujenilor si romanilor in general si a ramas cu sentimentul ca trebuie sa ajute si el pe cineva aflat in nevoie. Robi a ramas foarte impresionat de povestea lui Dacian care, ca si el, a tercut peste toate problemele din viata sa dovedind tarie de caracter si credinta in Dumnezeu. Robi a cunoscut-o si pe Renata, minunea de copil a Adrianei si a lui Dacian si a facut astfel o familie fericita. Imi doresc ca si Robi sa aiba intr-o zi familia lui, o sotie si cat mai multi copii sanatosi”  a declarat Liviu Alexa cel care a intermediat intalnirea intre Robi si familia Makszin.

Ioan Pugna taximetristul inimos de la care a pornit intreaga poveste a schimbarii vietii lui Robi a facut azi si cateva fotografii la aceasta intalnire:

„La un moment dat, nu mai puteam sa filmez, imi dadeau lacrimile. A fost un moment extrem de incarcat din punctul de vedere al emotiilor, un moment de fericire deplina”, a afirmat Ioan Pugna.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *