Anchete

EXCLUSIV Cât câştigă "jmecherii" lui Boc din Primărie: Gheorghe Şurubaru ia 9.215 lei/lună, Aurora Roşca ia 12.988 lei/lună, "militianul" local Marcel Bonţidean ia 8.898 lei/lună (plus pensioaca), iar Stefania Ferenţ, "Blonda lui Boc", ia 11.386 lei/lună

Ziar de Cluj a reuşit să obţină sumele pe care le încasează câţiva dintre directorii din primăria Cluj-Napoca. Oamenii lui Boc cei mai apropiati au salarii INCREDIBILE.

Numai ei. Pulimea din primarie nici nu viseaza la banii aia, dar cei mici trebuie sa munceasca dublu cat şefii lor.

Sunt adevărate salarii de bugetar ce depăşesc în unele cazuri 12.000 de lei. Iata cine sunt bugetarii cu cele mai mari venituri din primăria Cluj-Napoca:

Secretara municipiului Cluj-Napoca Aurora Roşca încasează lunar de la bugetul local aproape 13.000 de lei, mai exact 12.988 lei brut. 

 

Ştefania Ferenţ şefa Direcţiei generale de comunicare, dezvoltare locală şi management proiecte, se apropie de veniturile secretarei municipiului. Ştefania Ferenţ sau “blonda ui Boc” cum mai este alintată, primeşte lunar un salariu de 11.386 lei brut. 

Gheorghe Şurubaru, city managerul Clujului, cel a cărui activitate nu prea este vizibilă, primeşte nu mai puţin de 9.215 lei brut


 
Marcel Bonţideanu, directorul Poliţiei Locale, este poreclit “pensionarul de lux”. Sursele Ziar de Cluj au afirmat că Bonţideanu ar avea o pensie de aproximativ 9.000 de lei net. Pe langă pensie, Marcel Bonţideanu mai încasează  pentru funcţia pe care o ocupă în cadrul primăriei nu mai puţin de 8.898 lei brut lunar. Adica duce acasa aproape 18 000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *