Justitie

EXCLUSIV Bărbatul care a provocat accidentul de ieri din Florești, s-a spânzurat în AREST la Sălaj

Bărbatul în vârstă de 49 de ani, din Gilău, care a provocat un accident ieri, 29 iunie, pe o stradă din Florești, fusese reținut pentru 24 de ore, dat fiind că avea o alcoolemie de 1,4 mg/l în aerul expirat. Din cauza faptului că locația veche a Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj de pe strada Traian a intrat în renovare, odată cu el și Centrul de Arest Preventiv Cluj, de la subsolul clădirii, bărbatul a fost transportat la CRAP Sălaj. 

Potrivit informațiilor obținute de Ziar de Cluj, bărbatul a ajuns la CRAP Sălaj în jurul orei 19:15, i s-a dus de mâncare și a refuzat să mănânce, însă nu era agitat. O oră mai târziu, cu ajutorul unor fâșii de pânză pe care le-a rupt din cearceaf, s-a spânzurat.

Ieri dimineață, bărbatul s-a urcat la volanul unei mașini și era să o omoare o tânără care circula regulamentar pe trotuar. Accidentul rutier s-a produs pe strada Cetății din Florești, în jurul orei 11:30. Imediat după producerea acestuia, șoferul a încercat să fugă. A fost oprit la timp de martori și reținut până la sosirea echipajelor de poliție.

Alcoolemia bărbatului pe etilotest era, la momentul testării, de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit polițiștilor, valoarea alcoolemiei din aerul expirat este dublă sau mai mare de atât în sânge, au precizat cei de la Ziarul Clujean în materialul de ieri după-masa. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *