Focus

EXCLUSIV! Avem FILMUL cu actul sexual oral și anal, înfăptuit de doi minori, de 13 ani, din Pecica. Autoritățile arădene își bat joc de opinia publică și lălăie cercetările

Scris de 6,024

Ziar de Arad a intrat în posesia filmului unui act sexual derulat în orașul Pecica, în cursul lunii martie 2018. Protagoniștii sunt doi copii, în vârstă de 13 ani, elevi la Grupul Școlar „Gheorghe Lazăr” din localitate.

În imagini se poate observa că cei doi întrețin relații sexual orale și anale!

La acea vreme s-a vorbit despre viol, lucru acuzat și de minorul abuzat, însă filmarea arată mai degrabă un act sexual făcut cu consimțământ. Acesta s-a petrecut în apropierea unei clădiri părăsite din Pecica.

De la acea dată au trecut aproape două luni, iar dosarul este la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Arad nu au luat nicio măsură, la fel cum nu au luat nici diriguitorii școlii din Pecica, la care cei doi minori învață. Spun că așteaptă finalizarea anchetei…

„Incidentul s-a petrecut în afara orelor și, din câte am înțeles de la directorul școlii din Pecica, în apropierea casei unuia dintre copii. Deci nu la școală! Știu că polițiștii au făcut cercetări și așteptăm să vedem decizia care va fi luată. Până atunci nu putem lua nicio măsură”, ne spune Anca Stoenescu, inspector școlar general delegat al IȘJ Arad.

Procurorii, căci dosarul este în mâinile lor, „bat pasul pe loc” și se ascund după „perdeaua” unui caz mai delicat care împlică, pe deasupra, și minori.  
Antoanela Ianotă, prim procuroul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, spune că dosarul este în lucru și că nu poate oferi mai multe informații publice.

„Este un dosar în lucru și nu putem da relații, cu atât mai mult cu cât sunt chestiuni delicate fiind vorba despre minori”, ne-a declarat Antoanela Ianotă.

Și mai șocant este faptul că filmarea ar fi fost făcută de un alt elev care a asistat la întrega scenă.

Probabil, pentru cei ce se ocupă de caz, situația este una nesemnificativă… ca venită „de la țară”, astfel că pot lălăi cazul. Este incredibil faptul că se ignoră ceea ce s-a întâmplat, iar filmarea pe care Ziar de Arad o prezintă dovedește că nu vorbim despre fapte minore, de neluat în seamă.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, îi consiliază, de atunci, pe copii. In ce fel? Am fi tare curiosi sa aflam.

„Sora unuia dintre băieți a sesizat Poliția și conform protocolului existent, am fost anunțați despre situație. De atunci, ambii copii sunt la noi la consiliere de specialitate”, spune Erika Stark, director al DGASPC Arad.

Va avertizam ca urmeaza imagini cu puternic impact emotional!

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours In vizor
  Însuși El, Excelența Sa, Emil Boc, în Marea Înțelepciunea Sa s-a gândit că e frumos să se apuce de modernizări și să pună la pământ statuia lui Iuliu Maniu, fix cu câteva zile înainte de comemorarea a 70 de ani de la moartea sa în închisoarea de la Sighet
 • Acum 6 hours PORTRET
  DACĂ ȘI NEA’ CEAȘCĂ TĂIA ACCESUL GRATUIT LA ÎNVĂȚĂMÂNT (care e înscris și acum în Constituție), mai ajungea Dîncu din Runcu Salvei să se joace de-a politicianul? Vicepreședintele PSD susține privatizarea învățământului preuniversitar
 • Acum 6 hours Din oras
  Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare
 • Acum 11 hours Din oras
  Viral pe Tik Tok: O cămilă paște-n Cluj
 • Acum 11 hours Din oras
  URMEAZĂ STAȚIA OSĂ METROUL, PRELUNGIREA LICITAȚIEI cu încă o lună
 • Acum 12 hours In vizor
  NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică
 • Acum 14 hours FOTOGRAFILA
  ”Strâmtoratul” buget al Clujului își permite aruncarea banilor pe apa Someșului navigabil
 • Acum 1 day Editorial
  Prostoii visează la anticipate. Din 1991 aud cuvântul acesta, dar n-am participat decât la ”anticipăpate”. Care ar fi șansele?
 • Acum 1 day Din oras
  BRAVO, EMIL BOC, PARTIDUL COMUNIST ROMÂN ÎȚI MULȚUMEȘTE: Statuia lui Maniu, dată jos cu excavatorul. Finanţatorul statuii, academicianul Emil Borzo: ”Sunt şocat”
 • Acum 1 day Straineze
  SLUGA MOSKOVEI, Viktor Orban, preia retorica Rusiei: ”Dacă trimiți arme Ucrainei, (…) indiferent ce spui, ești în război”
 • Acum 1 day General
  10 ani cu Ziar de Cluj
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu anunță politica fiscală a PSD: Companiile mari să plătească la fel ca și micile companii un impozit de cel puțin 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende e prea mic față de Germania
 • Acum 1 day Din oras
  “Încă o mizerie marca prof. Ștefan Florian” – un neurochirurg din generatia noua il face praf pe “vedeta” Spitalului Transilvania, detinuta de Abu Arif Khaled. Florian, ratatul moral al medicinei clujene
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE