Focus

EXCLUSIV! Avem FILMUL cu actul sexual oral și anal, înfăptuit de doi minori, de 13 ani, din Pecica. Autoritățile arădene își bat joc de opinia publică și lălăie cercetările

Ziar de Arad a intrat în posesia filmului unui act sexual derulat în orașul Pecica, în cursul lunii martie 2018. Protagoniștii sunt doi copii, în vârstă de 13 ani, elevi la Grupul Școlar „Gheorghe Lazăr” din localitate.

În imagini se poate observa că cei doi întrețin relații sexual orale și anale!

La acea vreme s-a vorbit despre viol, lucru acuzat și de minorul abuzat, însă filmarea arată mai degrabă un act sexual făcut cu consimțământ. Acesta s-a petrecut în apropierea unei clădiri părăsite din Pecica.

De la acea dată au trecut aproape două luni, iar dosarul este la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Arad nu au luat nicio măsură, la fel cum nu au luat nici diriguitorii școlii din Pecica, la care cei doi minori învață. Spun că așteaptă finalizarea anchetei…

„Incidentul s-a petrecut în afara orelor și, din câte am înțeles de la directorul școlii din Pecica, în apropierea casei unuia dintre copii. Deci nu la școală! Știu că polițiștii au făcut cercetări și așteptăm să vedem decizia care va fi luată. Până atunci nu putem lua nicio măsură”, ne spune Anca Stoenescu, inspector școlar general delegat al IȘJ Arad.

Procurorii, căci dosarul este în mâinile lor, „bat pasul pe loc” și se ascund după „perdeaua” unui caz mai delicat care împlică, pe deasupra, și minori.  
Antoanela Ianotă, prim procuroul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, spune că dosarul este în lucru și că nu poate oferi mai multe informații publice.

„Este un dosar în lucru și nu putem da relații, cu atât mai mult cu cât sunt chestiuni delicate fiind vorba despre minori”, ne-a declarat Antoanela Ianotă.

Și mai șocant este faptul că filmarea ar fi fost făcută de un alt elev care a asistat la întrega scenă.

Probabil, pentru cei ce se ocupă de caz, situația este una nesemnificativă… ca venită „de la țară”, astfel că pot lălăi cazul. Este incredibil faptul că se ignoră ceea ce s-a întâmplat, iar filmarea pe care Ziar de Arad o prezintă dovedește că nu vorbim despre fapte minore, de neluat în seamă.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, îi consiliază, de atunci, pe copii. In ce fel? Am fi tare curiosi sa aflam.

„Sora unuia dintre băieți a sesizat Poliția și conform protocolului existent, am fost anunțați despre situație. De atunci, ambii copii sunt la noi la consiliere de specialitate”, spune Erika Stark, director al DGASPC Arad.

Va avertizam ca urmeaza imagini cu puternic impact emotional!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *