In vizor

EXCLUSIV Avem dovada VIDEO ca Emil Boc a fost huiduit copios de 7 mii de clujeni la Polivalenta! Inceputul sfarsitului?

Dupa stirea data in exclusivitate de Ziar de Cluj si care a facut inconjurul Romaniei, aceea ca Emil Boc a fost huiduit sambata seara la Polivalenta de 7000 de clujeni – vezi AICI – postacii de la partid ai lui Emil Boc au inceput sa injure la comentarii sustinand ca huiduileile au fost niste incidente izolate.

Cei care au fost acolo stiu ca a fost un vuiet general de dezaprobare, o huiduiala in masa. 

Potrivit celor prezenti si care erau in apropierea primarului Emil Boc, la auzul huiduileilor, acesta s-a innegrit la fata si, dupa inmanarea cupei, a uschit-o iritat. S-au dus vremurile cand domnul Boc facea bai de multime.

Oricum, informatia data de Ziar de Cluj duminica si care s-a raspandit aproape viral l-a deranjat enorm pe edil. Dupa aproape 3 ani de silenzio stampa cu Ziar de Cluj, singura publicatie care il critica in mod constant la Cluj, Emil Boc a tinut mortis sa sune la Ziar de Cluj si sa faca cateva remarci, sustinand ca nu a fost huiduit de intreaga sala, ci numai de galeria „U” Cluj, desi cei care au participat la eveniment stiu bine ca nu e asa. 

A fost o huiduiala sanatoasa. 

Am cautat timp de 24 de ore inregistrarea cu momentul huiduielii. Evenimentul a fost filmat doar de Digi Sport, canal care a avut exclusivitate. Nu ne-a fost usor sa facem rost de aceasta dovada incontestabila ca Ziar de Cluj nu a mintit.

Ziar de Cluj nu a mintit. Emil Boc a fost huiduit.

Clujenii l-au huiduit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *