Justitie

EXCLUSIV Al treilea val de percheziții la PENITENCIARUL GHERLA. Deținuții dădeau țepe prin metoda ACCIDENTUL

UPDATE Cei de la IPJ Botoșani fac următoarele precizări: 

Au fost puse în executare trei mandate de perchezitie domiciliara pe raza mun Iași (un mandat) și pe raza județului Cluj, în Penitenciarul Gherla (doua mamdate). 

În urma desfășurării activităților au foat ridicate în vederea continuarii cercetărilor mai multe bunuri care prezintă interes în cauză. Activitățile au fost desfășurate de către polițiștii Sectiei de Poliție Rurală nr.9 Vlășinești cu sprijinul Poliției mun. Gherla și a politiștilor din cadrul Poliției Mun. Iași.

 

 

În această dimineața, procurorii au descins DIN nou la Penitenciarul Gherla. Potrivit surselor Ziar de Cluj, în cadrul cercetărilor într-un dosar penal recent întocmit, se caută mai multe telefoane mobile introduse de angajați ai penitenciarului în celulele deținuților. Mai mult cei care primeau aceste telefoane fac parte și dintr-o rețea amplă care comercializează droguri în închisoare, folosindu-se de colaboratori de afară, dar și persoane cunoscute pentru înșelătorii prin telefon(metoda ACCIDENTUL). 

O parte din persoanele vizate vin de pe filiera Botoșani, acțiunea fiind coordonată de către Poliția Săveni, IPJ Botoșani. 

Mai multe persoane urmează să fie audiate. Sursele noastre susțin că în urmă cu câteva luni s-a descoperit un frigider întreg de steroizi, aparținând unui infractor de talie grea. 

Acțiunea se află în plină derulare. 

 

Știre în curs de actualizare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *