Justitie

EXCLUSIV Al treilea val de percheziții la PENITENCIARUL GHERLA. Deținuții dădeau țepe prin metoda ACCIDENTUL

Scris de 561

UPDATE Cei de la IPJ Botoșani fac următoarele precizări: 

Au fost puse în executare trei mandate de perchezitie domiciliara pe raza mun Iași (un mandat) și pe raza județului Cluj, în Penitenciarul Gherla (doua mamdate). 

În urma desfășurării activităților au foat ridicate în vederea continuarii cercetărilor mai multe bunuri care prezintă interes în cauză. Activitățile au fost desfășurate de către polițiștii Sectiei de Poliție Rurală nr.9 Vlășinești cu sprijinul Poliției mun. Gherla și a politiștilor din cadrul Poliției Mun. Iași.

 

 

În această dimineața, procurorii au descins DIN nou la Penitenciarul Gherla. Potrivit surselor Ziar de Cluj, în cadrul cercetărilor într-un dosar penal recent întocmit, se caută mai multe telefoane mobile introduse de angajați ai penitenciarului în celulele deținuților. Mai mult cei care primeau aceste telefoane fac parte și dintr-o rețea amplă care comercializează droguri în închisoare, folosindu-se de colaboratori de afară, dar și persoane cunoscute pentru înșelătorii prin telefon(metoda ACCIDENTUL). 

O parte din persoanele vizate vin de pe filiera Botoșani, acțiunea fiind coordonată de către Poliția Săveni, IPJ Botoșani. 

Mai multe persoane urmează să fie audiate. Sursele noastre susțin că în urmă cu câteva luni s-a descoperit un frigider întreg de steroizi, aparținând unui infractor de talie grea. 

Acțiunea se află în plină derulare. 

 

Știre în curs de actualizare…ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours In vizor
  Însuși El, Excelența Sa, Emil Boc, în Marea Înțelepciunea Sa s-a gândit că e frumos să se apuce de modernizări și să pună la pământ statuia lui Iuliu Maniu, fix cu câteva zile înainte de comemorarea a 70 de ani de la moartea sa în închisoarea de la Sighet
 • Acum 6 hours PORTRET
  DACĂ ȘI NEA’ CEAȘCĂ TĂIA ACCESUL GRATUIT LA ÎNVĂȚĂMÂNT (care e înscris și acum în Constituție), mai ajungea Dîncu din Runcu Salvei să se joace de-a politicianul? Vicepreședintele PSD susține privatizarea învățământului preuniversitar
 • Acum 6 hours Din oras
  Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare
 • Acum 12 hours Din oras
  Viral pe Tik Tok: O cămilă paște-n Cluj
 • Acum 12 hours Din oras
  URMEAZĂ STAȚIA OSĂ METROUL, PRELUNGIREA LICITAȚIEI cu încă o lună
 • Acum 13 hours In vizor
  NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică
 • Acum 14 hours FOTOGRAFILA
  ”Strâmtoratul” buget al Clujului își permite aruncarea banilor pe apa Someșului navigabil
 • Acum 1 day Editorial
  Prostoii visează la anticipate. Din 1991 aud cuvântul acesta, dar n-am participat decât la ”anticipăpate”. Care ar fi șansele?
 • Acum 1 day Din oras
  BRAVO, EMIL BOC, PARTIDUL COMUNIST ROMÂN ÎȚI MULȚUMEȘTE: Statuia lui Maniu, dată jos cu excavatorul. Finanţatorul statuii, academicianul Emil Borzo: ”Sunt şocat”
 • Acum 1 day Straineze
  SLUGA MOSKOVEI, Viktor Orban, preia retorica Rusiei: ”Dacă trimiți arme Ucrainei, (…) indiferent ce spui, ești în război”
 • Acum 1 day General
  10 ani cu Ziar de Cluj
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu anunță politica fiscală a PSD: Companiile mari să plătească la fel ca și micile companii un impozit de cel puțin 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende e prea mic față de Germania
 • Acum 1 day Din oras
  “Încă o mizerie marca prof. Ștefan Florian” – un neurochirurg din generatia noua il face praf pe “vedeta” Spitalului Transilvania, detinuta de Abu Arif Khaled. Florian, ratatul moral al medicinei clujene
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE