Politica

Europarlamentarul Rareș Bogdan despre al patrulea traseist care se înscrie în PNL: „Sincer, stau și privesc deocamdată!”

Deputatul clujean Cristina Burciu, mâna dreaptă a primarului din Turda, Cristian Matei, a părăsit PSD și s-a înscris în PNL. Anunțul a fost făcut public astăzi. Cu toate că președintele României, Klaus Iohannis a declarat să nu fie primiți traseiști în PNL, numărul celor care fug din PSD la PNL este în creștere.

Întrebat cum comentează „îmbogățirea” PNL cu tot mai mulți traseiști, europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan a spus inițial că nu știe cine este Cristina Burciu. Același lucru l-a precizat și când a fost întrebat despre aderarea lui Cristian Matei la PNL, acum aproape două săptămâni.

Citește și:

Europarlamentarul Rareș Bogdan, despre aderarea lui Cristian Matei la PNL: “Cine este domnul acesta?”

„Nu știu cine este doamna Burciu și nu mă interesează. Întrebați-l pe domnul Orban. Ludovic Orban. Dar nu sunt de acord cu traseismul, este o greșeală. Eu mă duc pe ce a spus președintele României, care a spus să nu primim traseiști”, a declarat Rareș Bogdan.

Când reporterul Ziar de Cluj a subliniat că în PNL Cluj vin traseiști pe bandă rulantă, în ciuda faptului că Iohannis a spus să nu fie primiți, Rareș Bogdan a avut următoarea replică:

„Sincer, stau și privesc deocamdată!”

Pe lângă Cristina Burciu și Cristian Matei, în PNL s-au mai înscris recent și Elena Hărătău (PSD Bacău) și Mihăiță Găină (PSD Ialomița).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *