Justitie

Eugen Cecan s-a folosit de HANDICAPUL băiatului său ca să își asigure șefia DRDP Cluj

Scris de 5,988

După cum bine știți, CNAIR s-a cam speriat de faptul că Judecătoria Cluj-Napoca a confirmat rechizitoriul prin care Eugen Cecan este acuzat de delapidare. Nu reluăm povestea, pun link aici. Așadar, CNAIR i-a suspendat directorului contractul de muncă și l-a numit pe Alexandru Petcovici, un tânăr inginer care a rezistat în DRDP Cluj după mai multe amenințări și intimidări. Ba odată i s-a comunicat lui Petcovici că „nu-l vrea” PNL și să plece de la Cluj, dar nu a demisionat. Bravo! 

Este de notorietate că delapidările efectuate de Eugen Cecan erau în beneficiul familiei sale. Adică, directorul Cecan nu e orice fraier, el trimite angajații companiei de stat să lucreze pentru el și pentru cei doi băieți ”minunți” ai săi, care au scăpat de prea multe ori de dosare penale. Vlad și Paul Cecan să nu vă închipuiți că sunt muritori de rând, sau cu resurse financiare modeste. Dimpotrivă.

Nici probleme de mișcare n-au băieții, amândoi având permisele de conducere suspendate pentru viteză: 

 

Infracțiunile comise de Eugen Cecan și pilele pe care directorul DRDP Cluj le are în mai toate structurile au fost moștenite și la următoarea generație. Fiul lui x, a copilarit cu băieții lui Cecan, fiul lui y la fel și tot așa. Ei, cum din infracțiuni ies bani frumoși, așa cei doi băieți ai lui Cecan conduc mașini de zeci de mii de euro și fac combinații cu alte beizadele din oraș. Prea puțin ne pasă de modul în care aceștia își duc veacul. Ce ne-a atras atenția este faptul că Eugen Cecan, suspendat din DRPD Cluj, este genul de nesătul, dependent de putere, trecut de toate vârstele, dar obsedat de funcția publică, bogat (repet, nesătul), a dat în judecată instituția, contestând decizia luată de Consiliul de Administrație. 

Ultima dată când era să fie dat afara, tot pentru infracțiunile comise, Eugen Cecan și-a scos ”pe interval” handicapul băiatului milionar, atenționând Consiliul de Administrație al CNAIR că el se ocupă de nevoile lui Vlad Cecan și că dacă este dat afară Vlăduț o să sufere. Șantaj emoțional, neicusorule, ce mai!

*Iar cei din Consiliul de Administrație al CNAIR i-au confirmat că au luat act de situația tristă a domnului Cecan și nu l-au mai dat afară, deși nu aveau asemenea atribuții de pus botul la vrăjeală ieftină. 

Ne întrebăm cum o familie care a făcut sute de mii de euro are tupeul să se țină cu dinții de o funcție politică printr-o adresă de tip ajutor social? Adică în loc să fie bărbat și să își asume că este trimis în judecată pentru delapidarea DRDP Cluj, bătrânul Cecan scrie la București că are în întreținere un  băiat în scaun cu rotile? 

În următoarele patru luni, șefia DRDP Cluj este în mânile inginerului Alexandru Petcovici, tânărul care s-a ocupat în trecut și de departamentul de achiziții, refuzând să cedeze presiunilor și formulând memorii la București cu privire la neregulile de la Cluj. 

Telenovela cu Clanul Cecan este departe de final. Sunt atât de multe aspecte pe care procurorii clujeni le-au ratat…

Urmăriți Ziar de Cluj să le descoperim împreună. Pe documente, desigur, ca de obicei. ULTIMA ORĂ

 • Acum 6 hours PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 6 hours Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 9 hours General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
 • Acum 9 hours Politica
  “DOTTORE” LA “DOTTORE”, NU CRITICĂ “DOTTORATUL”. Ciucă despre acuzațiile de plagiat la adresa lui și a lui Lucian Bode: “Lăsăm să se desfășoare procesele din justiție”
 • Acum 9 hours Politica
  MINCIUNA, BOALĂ PROFESIONALĂ ÎN FAMILIA LIBERALĂ: Ligia Deca le-a spus liderilor PNL că Legile educației ar fi stat deja în consultare și că trebuie aprobate până în luna iunie pentru a nu pierde bani din PNRR. În realitate, proiectele nici acuma nu sunt publice!
 • Acum 10 hours In vizor
  În 2020, lui Piţurcă Jr. i se fluidizau în conturi 11 milioane de lei din conturile Ministerului Apărării. Luni, măştile neconforme din acel contract, l-au verticalizat pe Piţurcă Sr. direct în poartă la DNA
 • Acum 10 hours Din oras
  AICI SUNT VOTURILE DUMNEAVOASTRĂ: Primăria plătește 14 milioane de lei compensaţie pentru căldură clujenilor
 • Acum 11 hours Politica
  PSD își face planurile pentru preluarea conducerii Guvernului: puncte “fierbinți” în relația cu PNL
 • Acum 11 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 12 hours In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 12 hours In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 13 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 14 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE