Politica

ERATĂ ca la Radio Erevan! Nu e Abrudan, e Achimaș. Nu e Patrițiu, e Patriciu. Dîncu l-a ales pe ratatul de Achimaș să îi fie companion pe listă

PSD Cluj merge din rău în mai rău. Noi auzisem de la București că ar fi fost vorba despre Patrițiu Abrudan, despre care nu puteam zice mare lucru dacă ar fi fost el cel ales pe locul eligibil. Când colo este vorba despre Patriciu Achimaș Cadariu, doctorul oncolog care a ratat grande atunci când a fost ministru al Sănătății, venind cu șuturi în cur acasă și intrând înapoi în rezerva de cadre securiste a grupului de UASCR-IȘTI și gulere albe care încă se fălășesc că mai conduc Clujul. 

Este aceeași gașcă de gulere albe care pune mitropoliți, care se implică și la CFR și la U Cluj, băieții ăia din deal care se strâng la mese sub egida unor fundații din care trag bani de la proști, își dau cruci transilvane în cerc și zbiară că e criză când ei sunt saftiliți de milioanele de euro pe care le au. Aceeași băieți triști care nu au copii cărora să lase moștenire milioanele făcute și atunci își deversează mica lor influență pe progeniturile de UASCR-risti ca nu cumva stirpea lor de traficanți de influență să moară. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *