In vizor

Epic Show, interzis de CNA pe TV. Show-ul debuteaza in aceasta seara doar pe Adevarul.ro

Scris de 2,180

“Epic Show”, emisiunea de pamflet realizata de echipa “Cenzurat” (Look TV), care urma sa aiba premiera in aceasta seara, de la 22.30, pe Prima TV, va debuta doar online, pe site-ul adevarul.ro, scrie paginademedia.ro.

Motivul acestei decizii este prezentat pe pagina de Facebook oficiala a emisiunii “Epic Show”.

“Pentru ca stilul ei ar putea fi considerat prea dur pentru sensibilitatile unora, dar si pentru ca CNA-ul a pus deja gand rau genului pamfletic si se zburleste ca un veritabil LupTV in directia umorului sincer si dezinhibat, pentru ca isi doreste sa depaseasca barierele nationale si internetul e cel mai bun mediu pentru acest lucru, pentru ca intotdeauna spune adevarul, intreg adevarul si numai adevarul, emisiunea Epic Show debuteaza sambata, 15 martie, doar pe platforma Adevarul Live, de la ora 22:30″.

Cristi Burci: “Este un pic cam dura”

Contactat, Cristi Burci a admis ca emisiunea este “un pic cam dura”, de la urmatoarea editie, emisiunea va fi si pe TV.

“Programul este un pic cam dur, din punct de vedere al limbajului. Dar este un show extraordinar de bun. De saptamana viitoare, va fi si pe TV.  In felul acesta este si o premiera, prin lansarea unui program TV mai intai pe o platforma multimedia, Adevarul.ro”

Serban Huidu: “Mie nu mi se pare o emisiune dura”

Producatorul show-ului este Serban Huidu. “Emisiunea este produsa pentru noii proprietari de la Prima TV. Eu le-am produs-o si le-am dat caseta, este decizia lor unde o difuzeaza”, a declarat Serban Huidu.

“Mie nu mi se pare o emisiune dura, dar nu eu sunt factorul decident”, a completat Serban Huidu. “Vreau sa prezcizez ca eu sunt producator, iar cei din echipa Cenzurat nu sunt angajati de mine, ci de noii proprietari ai Prima TV”, a mai spus Huidu.

Informatia a fost anuntata si de Adevarul.ro care a scris “Premiera media in Romania: „Epic Show“ debuteaza in aceasta seara, la ora 22.00, in exclusivitate pe adevarul.ro”.

Varianta online a ziarului Adevarul, publicatie detinuta de patronul postului Prima TV, Cristian Burci, va difuza prima editia a emisiunii “Epic Show”.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour PubliNews
  PREMIERĂ: Brandul românesc Donuterie și-a deschis o locație în capitala Ungariei
 • Acum 1 hour Sanatate
  Crește numărul spitalizărilor: 35 de copii sunt internați cu COVID-19. Au fost depistate 162 de noi cazuri de COVID-19 la Cluj.
 • Acum 4 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 5 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 6 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 7 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 7 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 8 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 8 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 10 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 10 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 11 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 11 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE