In vizor

Emisiunea "Cenzurat" – clipurile care au facut sute de mii de vizualizari

Scris de 1,394

Esti roman daca, Manualul rasistului incepator, Esti ungur daca, Esti sofer roman daca, Replici de agatat, Esti american daca si Esti cocalar daca sunt doar cateva dintre filmuletele Cenzurat care au adunat sute de mii de vizualizari pe Youtube. Peste noapte, cei patru clujeni  au ajuns sa fie citati in toate colturile tarii. Glumele lor fara perdea au prins la un public extrem de pestrit, care se intreaba acum unde a disparut emisiunea care ii facea sa rada cu gura pana la urechi. Pentru aproape un an, clujenii au promovat un umor “cu lama pentru oameni inteligenti, manifestat in rubrici taioase. O saptamana de deversari media, cenzurate cu umor apocaliptic si tratate cum se cuvine. “Genul programului”: Epic!”

Asa cum declarau ei insisi pentru revista Sunete, proiectul Cenzurat a aparut ca rezultatul fericit al unor imprejurari aparent nefericite. Adrian si Dragos incheiau seria unor emisiuni matinale, iar Bogdan si Tibi cea a unui talk-show de seara. Rezultatul reunirii celor patru a fost…o alta extrema: un produs media extrem de bine primit, care si-a facut repede si sigur loc in peisajul umoristic autohton. In primele doua sezoane, baietii au reusit sa adune aproximativ 150.000 de fani pe sticla, facebook si youtube.

Opt luni de Cenzurat

La inceputul lui mai 2013, Looktv.ro anunta ca realitatea cotidiana va fi mult mai usor de digerat, cu ajutorul interpretarii pline de haz a informatiilor de catre baietii de la “Cenzurat”:

Bogdan Radulescu – omul care spune lucrurilor pe nume ca un dictionar, spirit liber, revolutionar si energic, Tibi Codorean – purtator de cuvinte (si de ochelari) si translator fluent din cancaneza in limba romana, Adrian Cucu – critic de film si cunoscut actor de comedie, hotarat sa dea glas tuturor supararilor la TV si Dragos Stan – navigator neinfricat pe marile si oceanele internetului, singurul om care a vizionat intreg Youtube-ul de doua ori, responsabil cu Like-urile si cu analiza comportamentelor celor dependenti de Facebook.

“Cei patru vor urmari tot ce se intampla in mass-media si vor face apoi un rezumat concis si amuzant al saptamanii, cenzurand fara mila ceea ce nu merita osteneala sa fie vazut, cu scopul de a-i scuti pe telespectatori de acest supliciu”, scria pe site-ul televiziunii la vremea respectiva.

Cele mai importante rubrici ale emisiunii au fost: lovitura sub cenzura (stiri interpretate intr-o maniera plina de umor), pe soseaua de cenzura (despre divele din showbiz-ul romanesc), despre oameni si meci (rubrica sportiva), pe bancheta din spate (interviuri cu vedete, facute pe bancheta din spate), piata bate filmul (recomandarile cinematografice de care va fi responsabil Adrian Cucu), triviralitati (rubrica despre Facebook a lui Dragos Stan) si penibilista (top 3 lucruri penibile din ultima saptamana).

sursa foto: facebookULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Rautacisme
  Emil Boc: “Vom mapa educațional zona metropolitană”. Poate că cu sapa. Sau coasa
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  Băiete, încă o tură de randări pe calculator şi powerpointuri pentru presa de chitanţier! Boc vorbeşte despre stadiul investiţiei care OSĂ fie în Borhanci. Stadiul e că s-au mai făcut nişte randări şi slide-uri în powerpoint
 • Acum 3 hours Din oras
  Municipaliteatea mai “articulează” 30 de milioane de euro în 40 de autobuze electrice. Care OSĂ stea în depou cam ca şi celelate
 • Acum 5 hours Eveniment
  BEAT LA VOLAN a rănit trei persoane pe Calea Mănăştur. Cum vă ziceam, genul acesta de inconştienţă ar trebui încadrat la tentativă de omor
 • Acum 5 hours Din oras
  I-au trebuit 20 de ani să “reglementeze” Urbanismul de Cumetrie. Cum OSĂ îl scuze Emil pe Boc că s-a construit haotic în Cluj-Napoca
 • Acum 6 hours General
  ROMÂNIA FURATĂ: Podul din Cluj care se termină într-un câmp cu porumb
 • Acum 7 hours Eveniment
  GHINION: Poliţiştii au reţinut 13 traficanţi de droguri din zona Turda – Cîmpia Turzii
 • Acum 8 hours Politica
  LUCIAN BODE A TRECUT LA AMENINȚĂRI: ”Cu toți cei care mă vor acuza de acum înainte că am secretizat-o mă voi întâlni în instanță pentru că prea mult și-au bătut joc. Au citit-o de nu mai are coperți/ E publică, la Biblioteca Universitară din Cluj și Biblioteca Națională”
 • Acum 9 hours Straineze
  Viktor Orbán, declarații din genunchi: “Rusia nu a căzut deloc în genunchi, în timp ce economiile europene se dărâmă. Trebuie schimbată politica de sancţiuni a UE”
 • Acum 1 day In vizor
  În loc să-i dea una peste ceafă ”euroderutatului” Rareș Bogdan pentru ieșirea putinist-teroristă de ieri, Klaus Iohannis îl mângâie pe creștet: ”L-a luat puțin valul”…
 • Acum 1 day In vizor
  În scandalul de achiziție cu dedicație a BMW-urilor pentru Poliția română de la amicul Schmidt al președintelui Klaus Iohannis, Bode vrea să ne zică că ”Cei patru evangeliști au fost trei: Luca și Matei”
 • Acum 1 day Rautacisme
  Boc aruncă pisicile moarte ale metroului şi centurii metropolitane pe masa Ministerului Transporturilor
 • Acum 1 day Eveniment
  SĂ NE INTOXICĂM “SĂNĂTOS”: Napolitane cu SALMONELLA, retrase din toate magazinele LIDL din țară. ANSVSA: “Poate provoca afecțiuni grave”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE