Rautacisme

Emiluț, reacție de curtea din dos a grădiniței la declarațiile lui Drulă: ”Trebuie ţinut departe de Cluj”

Scris de 1308

Noi credeam că primarul Emil Boc este mai capabil să de replici la acuzele lui Cătălin Drulă decât un plod ce nuștie să zică mai mult decât ”luați-l de pe mine, că-l omor”.

Ca tras de codițe în curtea din dos a Primăriei, Însuși El, Excelența Sa, Maestrul și Șefu’ Emil Boc, a venit cu leprica la acuzele deputatului USR Cătălin Drulă )cum că se pricepe ioc la administrație): ”Drulă a venit la Cluj ca un hoţ care doreşte să-şi acopere urmele în distrugerea proiectelor de infrastructură. Drulă a scos centura metropolitană din PNRR, a diminuat fondurile pentru metrou. Trebuie să ai tupeu să vii la Cluj. Acest om trebuie ţinut departe de Cluj” (comentariu consemnat de Monitorul de Cluj).

Apoi i-a scos la înaintare pe frățiorii mai mari, Boloș și Bode, care ar fi cerut în PNRR, încă din 2020, trenul metropolitan, metroul și centura metropolitană. ”Și scrie Autostrada Transilvania plus pachet de conectivitate Cluj-Gilău-Apahida, adică exact centura metropolitană, 2,1 miliarde euro, 170 de kilometri”, a mai spus Boc.

170 de kilometri de centură, cu numai 2,1 miliarde de euro, când Boc și amicul său Pantelică au nenorocit o șapcă de bani pentru amărâta de Centură de Diamant (140 de milioane de euro pentru 24 de kilometri de surpătură – cea mai scumpă lucrare din țară). Păi de 2 miliarde de eoro am putea face 360 de kilometri de Centuri de Diamant, am face brâulețul în jurul Cluj-Napoca – prin urmare cineva trebuie să ne spună câți kilometri din ăia 170 sunt pentru Centura Metropolitană și câți pentru autostradă. Cine, ce anume vrea să fure din alea peste 2 miliarde de euro, sau măcar cine bagă în ele (adică minte de îngheață metroul).

Cu privire la documentul invocat de Emil Boc, Cătălin Drulă spune că este unul preelectoral şi că centura metropolitană nu a fost inclusă niciodată în PNRR.

”Acea informaţie că exista centura metropolitană în PNRR este falsă. Este un document preelectoral, făcut de domnul Boloş înainte de alegerile din decembrie când era de toate pentru toţi. Mai mult decât dimensiunea PNRR-ului pentru România, mai mult decât orice regulament European care prevede nişte alocări foarte stricte în procente pentru digitalizare, pe transporturi etc. Documentul acela e o balivernă electorală, nu este vreun document care să fie într-un fel negociat, măcar preaprobat de Bruxelles. De ce nu a intrat centura metropolitană în PNRR? Este vorba de maturitatea proiectului, un proiect matur care să intre în execuţie într-o lună, două, trei, hai patru, hai cinci, hai şase. Proiectul acesta nu are studiu de fezabilitate finalizat. Comisia a fost foarte fermă, nu discutăm de proiecte care nu sunt mature”.

Adică iar invocă, așa cum ne-a obișnuit Emil Boc, povești electorale cu pești. Noi știm că Drulă a scos ”cu ranga” din PNRR și Clădirea Filarmonicii Transilvania, și Urbanismul de Cumetrie practicat în funăria lui Boc, și Someșul Navigabil, și amenajarea Cetățuii, și creditele pentru tineri, și multiplele cartiere ale ”tineretului”, și cablurile puse de Boc în subteran (pe care le-a agățat înappoi pe stâlpi), și Aquaparc-ul, și prelungirea liniei de tramvai până la de Longhi și până în Florești, și parkingul din Piața Mihai Viteazul, și patinoarele șamd.

Rău, Drulă ăsta, ce-ar fi să-l chemăm la Cluj și să-l rugăm să-l cpntracandideze pe Emil Boc, să poată și Emil Boc să-i zică de la obraz, din opoziție, la câte nu se pricepe?

Maturizează-te, Maestre! Corneliu Vadim Tudor măcar era spumos când bătea câmpii…

CITEȘTE: Drulă s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent și paralel cu proiectele mari de infrastructură. Cum va da Boc de gard metroul și centura metropolitană?ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 hours In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 8 hours In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 10 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 12 hours FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 18 hours Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 19 hours Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 20 hours Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 22 hours Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 2 days In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 2 days In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 2 days In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 2 days Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE