General

Emil ”OSĂ” Boc flutură din nou ”lista rușinii” pentru întârziere lucrări la Școala ”Iuliu Hațieganu”. Mai bine s-ar pune pe el cap de listă!

Scris de 856

Primarul Emil Boc și-a adus aminte din nou și l-a avertizat, din nou, pe constructorul unui nou corp de clădire la școala ”Iuliu Hațieganu” că va fi plasat pe ”lista rușinii” deoarece a înregistrat întârzieri de câteva luni față de grafic.

”Am o nemulțumire la școala Iuliu Hațieganu, unde am spus că intră constructorul pe lista rușinii pentru că are o întârziere de câteva luni.

Și n-o să ezit să menționez în continuare constructorul și să știe că va tot mai puțin contact cu Clujul și cu lucrările de la Cluj în aceste condiții”, a spus Boc.

Acum mai bine de o lună, în 9 iulie, Boc iș amenința din nou pe constructorul RSB BAU TEHNIK SRL – NORD CONFOREST SA, că ”OSĂ” îl pună pe lista rușinii. Și, cum anticipam atunci: În final o să-i treacă la ”spor de osânză”, ca pe toate firmele abonate la banii municipalității.

Dar Boc e specialist în dat în gură, numai presa de chitanțier îi consemnează toate bălăriile fără să i le judece” Anul trecut, Emil ”OSĂ” Boc amenința că pune alte două companii pe “lista rușinii”: asocierea care realizează lucrările la Baza sportivă “La terenuri”, SC RoVerde Landscaping SRL – SC OpenTrans SRL – SC Electrogroup SA – SC Cris Garden SRL – SC Prospect Drill SRL, și pe constructorii de la Turnul Pompierilor, firma italiană Research Consorzio Stabile Societate Consortile.

Și, s-a întâmplat ceva? Am verificat și pe website-ul Primăriei, unde această ”listă a rușinii” se intitulează “Lista contracte termene depășite”, ezistă doar o asociere: SC RHEINBRUCKE SRL – SC RONOAQUA SRL – SC ARTEHNIS SRL – SC CIVIL SPEED SRL – SC SELLM SRL, care trebuia să execute reparații la trei școli clujene și căreia i s-a reziliat contractul. Turnul Pompierilor încă mai are 0,00000001% până să fie gata, ”La Terenuri” s-a ”inaugurat” cu poze și pase cu paleta și la poartă, de fața cu presa de chitanțier, dar fără recepție, că mai e de lucru.

Îi doare-n cot pe cei de la firmele de casă ale municipalității de vorbele primarului! Până la fapte, mai sunt vorbe de azvârlit.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 8 hours General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
 • Acum 8 hours Politica
  “DOTTORE” LA “DOTTORE”, NU CRITICĂ “DOTTORATUL”. Ciucă despre acuzațiile de plagiat la adresa lui și a lui Lucian Bode: “Lăsăm să se desfășoare procesele din justiție”
 • Acum 8 hours Politica
  MINCIUNA, BOALĂ PROFESIONALĂ ÎN FAMILIA LIBERALĂ: Ligia Deca le-a spus liderilor PNL că Legile educației ar fi stat deja în consultare și că trebuie aprobate până în luna iunie pentru a nu pierde bani din PNRR. În realitate, proiectele nici acuma nu sunt publice!
 • Acum 9 hours In vizor
  În 2020, lui Piţurcă Jr. i se fluidizau în conturi 11 milioane de lei din conturile Ministerului Apărării. Luni, măştile neconforme din acel contract, l-au verticalizat pe Piţurcă Sr. direct în poartă la DNA
 • Acum 9 hours Din oras
  AICI SUNT VOTURILE DUMNEAVOASTRĂ: Primăria plătește 14 milioane de lei compensaţie pentru căldură clujenilor
 • Acum 10 hours Politica
  PSD își face planurile pentru preluarea conducerii Guvernului: puncte “fierbinți” în relația cu PNL
 • Acum 10 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 11 hours In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 11 hours In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 12 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 13 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
Citește și...
la multi ani! General

10 ani cu Ziar de Cluj

Sunt deja 25 de ani de când fac presă de investigații. Am început în septembrie […]

Recomandările redacției
TOP CITITE