Politica

Emil Boc: "Ziar de Cluj are cu mine o "tema". Nu m-a huiduit decat galeria lui U. Nu poti sa ai admiratia tuturor clujenilor". Emil Boc se plange ca Ziar de Cluj nu i-a cerut o parere, cand, in ultimii 3 ani, a refuzat sa comunice cu noi!

Dupa ce a castigat in 2012 alegerile din Cluj-Napoca cu o „legitimitate” de 1.423 de voturi, fiindca doar atat l-a despartit pe Marius Nicoara de Emil Boc, dupa ce a dormit trei ani pe scaunul de primar, dupa ce am scris sute de articole critice si cu adevarat grave despre magariile din primarie, abia azi a catadicsit si domnul Emil Boc sa reactioneze.

Dupa 1015 zile de critici constante si solide, dupa ce ne-a ignorat in continuu solicitarile depuse la Primarie, domnul Emil Boc, de altfel avand acest drept, ne-a sunat astazi sa ne dea un drept la replica, deranjat fiind nu de anchetele despre Untold, nu de investigatiile referitoare la banii cheltuiti de primarie cu firmele de casa, ci de un simplu articol despre cat de huiduit a fost dumnealui aseara de o intreaga Polivalenta:

„Am fost si eu intrebat astazi de ce cred ca s-a intamplat asta, ca am fost huiduit, nu stiam de articolul dumneavoastra si l-am citit. Si de aceea am sunat. Fiindca, in afara de huduielile galeriei U, bun, nu comentez acum de ce sau ca m-au huiduit, e dreptul tuturor sa exprime o parere, nu am auzit niciun alt fel de alta reactie negativa. Oricum ar fi fost, mi s-ar fi parut normal sa fiu sunat si chestionat in aceasta privinta”, ne-a spus domnul Emil Boc, in conditiile in care, in ultimii aproape trei ani, nu a raspuns niciodata la telefon cand a fost sunat de Ziar de Cluj, lucru pe care dumnealui il neaga.

Iar noi raspundem ca, dupa aproape 3 ani de non-relatie pe partea de comunicare, dupa aproape 3 ani de amanari si atitudine ostila din partea departamentului de Comunicare al Primariei, chiar nu ne simtim vinovati. 

Ii putem trimite domnului Boc cel putin 10 articole in care am amendat tergiversarile departamentului de Comunicare al Primariei, care s-a fofilat pe langa legea 544 cat a putut de mult, ii putem arata domnului primar cel putin cinci anchete de un impact major bazate pe acte si cifre la care nu s-a simtit niciodata dator sa dea un drept la replica.

Domnul Boc considera ca Ziar de Cluj are o „tema” in ceea ce il priveste. Asa credea si Funar in 2004, cu doua luni inainte de esecul la primarie, cand se certa cu ziarele locale care il criticau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *