FOTOGRAFILA

Emil Boc suferă de dedublare? Zice că este primul care a sesizat “neglijența proiectanților care au decis mutarea grupului statuar Școala Ardeleană de pe soclul original”. Dar când a avizat, prin semnarea ordinului de începere al lucrărilor, n-a sesizat nimic?

Scris de 645

Scăpat din nou în faţa unui microfon la o emisiune de chitanţier, primarul Emil Boc a scos, să se bată în pieptuţu-i de aramă, cărămida primei intervenţii făcute de Însuşi El, Excelenţa Sa şi Maestrul cu privire la mizeria făcută “de proiectant” Grupului statuar Şcoala Ardeleană. Susţine că a fost primul care a luat atitudine față de neglijența proiectanților care au decis mutarea grupului statuar „Școala Ardeleană” de pe soclul original, în fața Universității Babeș-Bolyai de pe strada Mihail Kogălniceanu.

Şi, crezând că noi suntem “bocălăii” lui şi nu ştim cum funcţionează un şantier şi a cui semnătură este pe toate actele care au concurat până la realizarea mizeriei despărţirii de soclu a statuii lui Romulus Ladea, susţine că:

“Eu știu un domn care a fost singurul din oraș și a decis că soluția propusă de specialiști și validată de comisie nu este bună și a decis amplasarea din nou pe soclu a grupului statuar. Știți cine a fost domnul? E unul care e primar la Cluj.”

Măiestrică, domnul acela pe care zici că-l cunoşti trebuia să sesizeze ÎNAINTE de a se face mizeria, doar uitându-se pe planşe în timp ce exclama : “Ce mumoooos, ce faiiin la Cliuuuuj”, nu DUPĂ. ACTIV, Măestrică, nu REACTIV.

Dar cu cât e mai mare neruşinarea în declaraţii, cu atât mai în goliciunea sa se arată acest individ care părea cândva o speranţă a politicii româneşti.

Începem să ne întrebăm dacă nu cumva Mister NOSĂ nu a preluat controlul asupra lui Doctor OSĂ….

Că, pentru a se arăta în toată splendoarea mitocăniei (să fim scuzaţi), Emil Boc declară cu privire la incidentul cu statuia lui Iuliu Maniu:

“La statuia lui Iuliu Maniu, muncitorii au greșit, au confundat statuia cu un stâlp sau o conductă, nu a fost cu rea credință. Reaua credință a fost că unii au mers și au tăiat pânza, au făcut circ acolo”.

“AU CONFUNDAT STATUIA CU UN STÂLP, SAU O CONDUCTĂ”?

Până unde te poţi coborî?

Că tot e la modă Inteligenţa Artificială, Emile, tu eşti, sau Antonia?

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 11 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 14 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 19 hours In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
 • Acum 20 hours Politica
  Cum vrea Guvernul să oprească greva profesorilor de marți
 • Acum 22 hours Din oras
  Greva generală din învățământ continuă. Profesorii din Cluj pregătesc noi proteste în fața Prefecturii
 • Acum 24 hours In vizor
  JOCURILE DE CABANĂ ALE SECURITĂȚII ÎN IMAGINI EXCLUSIVE: Coldea, Dîncu & finuțul Popică au prânzit cu doamnele la libanez! Claudiu Târziu a ”băgat” și el capul în tabloul aproape familial
 • Acum 2 days Politica
  FIE GREVA CÂT DE GREA, GUVERNUL UN BAN N-AR DA: Ministrul Muncii zice că ar vrea, dar nu poate că scârți-scarți rezolvă cu angajamentul din PNRR până marți
 • Acum 2 days Eveniment
  Roger Federer, în vizită în România
 • Acum 2 days In vizor
  OPTIMISM: În plină grevă a profesorilor, Ministerul Educației a anunțat datele pentru înscrierea la bacalaureat
 • Acum 2 days Jos palaria
  Profesoară din Cluj, mesaj către guvernanți: ”Așa arată școala mea, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca. Am amenajat sala de clasă pe banii mei”
 • Acum 2 days Eveniment
  Preşedinta Ungariei, Novak Katalin, a fost primită cu aplauze la locul pelerinajului de la Şumuleu Ciuc. Sute de pelerini din Ungaria au trecut prin gara Cluj-Napoca în drum spre pelerinaj
 • Acum 2 days Sanatate
  Sindicaliştii din sănătate reclamă „nedreptăţi” privind salarizarea asistenţilor medicali: Pentru debutanţi, salarii mai mici decât în educaţie, iar salariul mediu al asistenţilor este sub cel mediu pe economie
 • Acum 2 days General
  Protecția Consumatorilor a lansat o adresă de e-mail pentru consumatorii care vor să reclame probleme cu creditele bancare
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE