FOTOGRAFILA

Emil Boc suferă de dedublare? Zice că este primul care a sesizat „neglijența proiectanților care au decis mutarea grupului statuar Școala Ardeleană de pe soclul original”. Dar când a avizat, prin semnarea ordinului de începere al lucrărilor, n-a sesizat nimic?

Scăpat din nou în faţa unui microfon la o emisiune de chitanţier, primarul Emil Boc a scos, să se bată în pieptuţu-i de aramă, cărămida primei intervenţii făcute de Însuşi El, Excelenţa Sa şi Maestrul cu privire la mizeria făcută „de proiectant” Grupului statuar Şcoala Ardeleană. Susţine că a fost primul care a luat atitudine față de neglijența proiectanților care au decis mutarea grupului statuar „Școala Ardeleană” de pe soclul original, în fața Universității Babeș-Bolyai de pe strada Mihail Kogălniceanu.

Şi, crezând că noi suntem „bocălăii” lui şi nu ştim cum funcţionează un şantier şi a cui semnătură este pe toate actele care au concurat până la realizarea mizeriei despărţirii de soclu a statuii lui Romulus Ladea, susţine că:

„Eu știu un domn care a fost singurul din oraș și a decis că soluția propusă de specialiști și validată de comisie nu este bună și a decis amplasarea din nou pe soclu a grupului statuar. Știți cine a fost domnul? E unul care e primar la Cluj.”

Măiestrică, domnul acela pe care zici că-l cunoşti trebuia să sesizeze ÎNAINTE de a se face mizeria, doar uitându-se pe planşe în timp ce exclama : „Ce mumoooos, ce faiiin la Cliuuuuj”, nu DUPĂ. ACTIV, Măestrică, nu REACTIV.

Dar cu cât e mai mare neruşinarea în declaraţii, cu atât mai în goliciunea sa se arată acest individ care părea cândva o speranţă a politicii româneşti.

Începem să ne întrebăm dacă nu cumva Mister NOSĂ nu a preluat controlul asupra lui Doctor OSĂ….

Că, pentru a se arăta în toată splendoarea mitocăniei (să fim scuzaţi), Emil Boc declară cu privire la incidentul cu statuia lui Iuliu Maniu:

„La statuia lui Iuliu Maniu, muncitorii au greșit, au confundat statuia cu un stâlp sau o conductă, nu a fost cu rea credință. Reaua credință a fost că unii au mers și au tăiat pânza, au făcut circ acolo”.

„AU CONFUNDAT STATUIA CU UN STÂLP, SAU O CONDUCTĂ”?

Până unde te poţi coborî?

Că tot e la modă Inteligenţa Artificială, Emile, tu eşti, sau Antonia?